Hüseyin Yahya CEVHER

Boru mu bu? Borudur bu… – Hüseyin Yahya CEVHER

borumu-bu-borudur-bu

Boru mu bu? Borudur bu… – Hüseyin Yahya CEVHER

Uzun süre önce denk geldiğim bir boru firmasının reklam sözleridir, “Boru mu bu? Borudur bu…” Bugün paralel medya(Bugün Gazetesi) eliyle aynen geçtiğimiz dönem Cumhuriyet gazetesine verilerek servis ettirilen MİT tırları mevzusu gibi “IŞİD’e taşınan silah malzemeleri Akçakale Sınır Kapısı’nda görüntülendi” başlığıyla yıllarca aleni kolkola yürüyen halk düşmanlarının tiyatro gereği ayrılışını inandırma çabaları kapsamında uydurmasyon bir gündemle daha karşı karşıya geldik.

Hemen sabahında medyaya operasyon feryatlarıyla MİT tırı görüntülerinin servis ettirildiği Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’ın da destekleriyle kendilerine bir kişiyi daha inandırmaya çalışan halk düşmanları, halkımızın gerçek gündemine değinmeden suni gündemlerle el altından bir türlü gerçekleştiremedikleri siyonist planlarını uygulamaya çalışmaktadırlar.

Suriye’ye karşı aleni saldırının başladığı 2011 yılından çok çok önce içerideki hainler vasıtasıyla uzun süredir planlanan bu kirli tezgah, yaklaşık 5 yıldır yüzlerce kilometrelik Türkiye sınırından teröre yapılan sınırsız destekle devam etmektedir. Türkiye, Ürdün, Lübnan’daki belli grupların kontrolünde olan yerler, Irak’taki fitnecilerin ele geçirebildiği noktalar, korsan İsrail’in işgalindeki Golan Tepeleri üzerinden Suriye’deki teröristlere her türlü silah, cephane, savaşacak terörist akışı hız kesmeden devam ediyor. Hatta Türkiye sınırından aleni olarak binlerce kişilik terör timlerinin arkalarında topçu desteği ve havadan koruma olarak Suriye’ye defalarca operasyon yaptığını Suriye gündemini yakından takip eden herkes bilmektedir. Bu derece büyük bir sevkiyat ve desteği tabiri caizse dört boru görüntüsüyle basitleştirerek, bunun yanında da yine bir taşla beş kuş vurma hesabında olan halk düşmanı yönetim bir kez daha işi eline yüzüne bulaştırmıştır.

Aşağıda daha önceden de sorduğumuz 3 sorunun cevabı verildiği zaman bu fitne çok kolay bir şekilde çözülecektir.

1- Neden Suriye’ye “sınırlı operasyon” yapan tanklar bozulup orada kalır?[1]
2- Yıllardır yan yana dizilseydi sınırda geçecek yer kalmayacağı aşikar olan tanklar Suriye sınırında buhar mı oldu? [2]
3- Aleni olarak tır, tır taşınan cephanelik[3], BUGÜN, BUGÜN’ün gösterdiği dört boruyla kamufle mi edilmek isteniyor?

Başta Büyük Şeytan Amerika ve korsan İsrail olmak üzere tüm NATO güçlerinin tüm envanteri emrinde olan IŞİD ve Suriye yönetimine karşı saldırı yapan teröristleri “silah yapımında kullanılan malzeme”leri sınırdan el arabalarıyla geçirmeye çalışan dört çapulcu olarak göstermek hainliğin zirvesinde yeni bir rekor kırma çabasıdır.

Verildiği söyleyen suni gübre, metal levha, elektronik malzeme ve kablolar da az değildir, bunlarda her gün gönderilmektedir. Suriye’de 400’den fazla noktada devam eden çatışmalarda yer alan irili ufaklı terör gruplarının hepsine son teknoloji silah verilmeyebilir. Örneğin kandırılarak götürülen saf tipler bu tip malzemelerle belli bir dönem orada oyalanıp, işleri bittiğinde de yok ediliyor olabilir.

Bu noktada dört borudan daha fazlasının yıllardır Suriye’deki teröristlere verildiğini bilen bizlere bu haberler vız gelir, fakat umarım halk düşmanlarının bu bir taşla beş kuş vurma oyunu da kendilerine döner de bu da aynen MİT tırları gibi, rejimin pisliğini tam öğrenememiş gariban halkımızın uyanmasına bir vesile olur. Vesselam.

[1] https://www.halkhaber.org/2015/03/13/suriyeye-giren-tanklar-bozuldu-mu-iside-mi-verildi/
[2] https://www.halkhaber.org/2014/02/16/turkiyenin-tanklari-suriye-halkini-katleden-teroristlere-mi-gonderiliyor/
[3] https://www.halkhaber.org/2015/07/03/yillardir-suriye-sinirina-yapilan-yiginak-kimlere-teslim-ediliyor/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu