EkonomiHalk Haber'den...Halkın DüşmanlarıİhanetlerTürkiye Gerçekleri

Tarım ve Hayvancılığa Siyonist Katil İsrail Kancası

Siyonist Katil İsrail Dışişleri Bakanlığı Uluslararası İşbirliği Ajansı (MASHAV) her yıl 300’e yakın kurs tertip ediyor.

İsrail Dışişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan “Mashav Türkiye” adlı kuruluş, ülkemizdeki tarım ve hayvancılık sektörüne göz dikerek, İsrail teknolojisini ülkemizde bulunan çiftçilere satmayı hedefliyor.

TARIM VE HAYVANCILIKTA BOY GÖSTERECEK

İsrail, ülkemizde “Mashav Türkiye” adlı kuruluş marifetiyle, tarım ve hayvancılığa el attı. Kuruluş vasıtasıyla ziraat ve veteriner fakültesi öğrencilerine göz diken İsrail, yetenekli öğrencileri Hayfa Üniversitesi’ne götürüp kendi amaçları doğrultusunda yetiştirmeyi hedefliyor. İsrail’in, Hayfa Üniversitesi’ne götürdüğü Türk öğrencilerden kendi şehrinin tarım ve hayvancılık bilgileri hakkında da rapor istemesi dikkat çekiyor.

MİSYONU İSRAİL’İN MENFAATİ

Mashav’ın internet sitesinin “misyon” bölümünde yer alan ifadeler, kuruluşun amacını gözler önüne seriyor:

“Büyük kalkınma zorluklarıyla karşı karşıya olanları desteklemek, bir Yahudi devleti olmanın ne anlama geldiğinin kalbine gider. Mashav, İsrail’in siyasi iradesinin, dış politikasının ve kalkınma diplomasisinin bir tezahürüdür. Aynı zamanda Yahudi devletinin dünyayı tamir eden ve geleneksel Yahudi ideallerine ideolojik bağlılığıdır.”

https://www.halkhaber.org/15-temmuzda-kamyonuyla-taksim-meydanina-cikan-serife-boz-milletvekilli-aday-adayi/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu