Yazarlarımız'dan...Zülfikar DOLUNAY

Öz Muhammedi İslam ile Amerikancı İslam’ın Karşılaştırması Bölüm-1

​“ Allah katında din İSLAM’dır.” ayeti apaçık ortadadır. Ancak ahir zamanın fitneleri-saptırıcı –aldatıcı-illüzyonlu-işlerin benzeştiği bir dönem de yaşadığımızı ve buna göre çok dakik-dikkatli-araştırmacı-hakkı ve batılı her yönüyle tanımamız-batıla karşı hak cepheden yana olmamız ve tüm taassuplardan-kısır döngülerden sıyrılıp kurtulmamız gerektiğinin bilincinde-farkında olarak çevremizi bu konuda aydınlatmamızın belki de herkes için en önemli insani/islami bir sorumluluk olduğunu belirtmeliyim.

​İnsanlığın ezeli ve ebedi düşmanı olan şeytan ve taraftarları ki Kuran-ı Kerim bunları bize “hizbuşşeytan” ( şeytanın taraftarları- bağlıları-askerleri) diye tanıtmış artık eski dönemlerde olduğu gibi açık ve net olarak düşmanlığını ortaya koymamaktadırlar. Münafıklık kavramı etkinlik açısından en zirve dönemini şu zaman da yaşamaktadır. Peygamber efendimiz “…sizin için konuşmasını iyi bilen (İyi bir Müslüman gibi görünen) MÜNAFIKLARDAN korkuyorum.” Diyerek şeytani yüzünü gizlemesini beceren, konuşmalarıyla insanları haktan saptıran, hipnozlayan, şecerey-i habise olduğu halde kendini şecerey-i tayyib-e gösteren iki yüzlü yalancı ve hainlikte dünyanın gelmiş geçmiş tüm şeytanilerin lideri konumuna ulaşan bu münafıkların ne denli tehlikeli olduklarını haber vermiş biz müslümanları uyarmıştır.

​Çağımızın emperyalist-siyonist rejimleri insanlığın bilhassa İslam Ümmetinin tüm varlığını yağmalarken-yakıp yıkarken-katlederken kullandıkları dil hümanistlik!, kurtarıcılık!, barışçılık!, uygarcılık!, sosyal adalet!, hak-hukuk!, kalkınma!, özgürlük ve demokrasi!!!???? Gibi yaldızlı, süslü kelimelerdir.
I.ve II. Dünya savaşları, Vietnam, Kore, Körfez savaşları gibi daha nice savaşlar sonucunda milyonlarca insan katledilerek sözde özgürleştirildi!!! Kurşunlarla, Füzelerle ve Atom bombalarıyla insanlar demokrasiyle tanıştı ve kurtarıldı!!!!??? Ve milyonlarca insan değişik kimyasal bombalarla sakat kalarak emperyalist ve siyonist Batı medeniyetinin adaletine!!! ve uygarlığına!!!???tanıklık ettiler-şahit oldular. Maddi ve manevi tüm varlıkları sömürülerek hak hukuk ve kalkınmanın!!!!!zirvesine çıkarıldılar!!!???
İnsanlık her yönden tarumar edilmiş-uçuruma yuvarlanmış bir şekilde 1979 yılına geldiğinde Amerika-İsrail-İngiltere gibi şeytani güçlerin kuklası-uşağı-müttefiki konumunda olan İran Şehin Şahı ve 2500 yıllık diktatörlük-zulüm-sömürü-fitne saltanatıyla-kanlı düzeni, İmam Humeyni’nin önderliğinde uyanıp ayaklanan İran halkı tarafından yıkılarak tarihin çöplüğüne gönderildi. Bu tarihi olay dünya halklarına ilahi mesajlarla (Öz Muhammedi İslam ile) ufuk açtı, gerçek kurtuluş yolunu gösterdi. Bu durum halkına zulmeden, onları sömürüp kanını emen ve Amerika ile Batı ile müttefik-dost-hizmetkâr-proje ortaklığı yaparak bu şeytanları güçlendiren tüm zalim-diktatörleri-kralları (Büyük Şeytan Amerika önderliğinde Emperyalist-Siyonist Batı-Avrupa rejimlerini) derinden korkuttu.

İşte uyanmaya çalışan insanlığı, bilhassa da İslam halklarının uyanmasını-bilinçlenmesini-ihanetlerin farkında olmasını engellemek için ÖZ MUHAMMEDİ İSLAM’ın aydınlatıcı-uyandırıcı-bilinçlendirici-gerçek dostu düşmanı tanıtıcı-kurtarıcı-gerçek adaleti tesis edici-zalimleri diktatörleri yok edici nuruna-ışığına karşı yeni sömürü yöntemleri-yeni stratejiler-uyutma-narkozlama-kan emme teknikleri-Büyük Ortadoğu Projeleri (Ilımlı İslam, Aşırı İslam gibi kendi kontrollerinde emperyalizme-siyonizme hizmet eden değişik isimlerle uydurdukları yalaka-şahsiyetsiz-kan emici-eşkıya-çete sürülerini) kısaca AMERİKANCI İSLAM’ı geliştirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu