Musa GÜNEŞ

NEDEN ACILAR BİTMİYOR ÜLKEMDE? – Musa GÜNEŞ

neden-acilar-bitmiyor-ulkemde

NEDEN ACILAR BİTMİYOR ÜLKEMDE? – Musa GÜNEŞ

Acı vatandır üzerinde durduğumuz toprak. Kanla ıslanmıştır dört bir yanı. Yokluk ve sıkıntı ülkemde somutlaşır. Ülkemde acılar, gözyaşları hiç eksik olmaz. Kimi, kimseye muhtaç olmamak için zalim düzenin zalim sektörlerinde çalışır. Sonra ardından bir göçük ile hayatı kararır. Kimisi sahtekar taşeronların kurbanı olup, yüzlerce tonluk beton yığınında yok olur. Bazıları çöpten kağıt toplayarak doldurur ömür sermayesini. Bazıları ise kahpe kurşunlarla verir son nefesini.

Ülkemizde gün geçmesin ki yeni acılar yaşanmasın. Gün geçmesin ki analar ağlamasın. Gün geçmesin ki babalar üzüntüsünü kalbini kemirme pahasına bile olsa içine atmasın.

Oyunun, sahtekarlığın hiç bitmediği ülkemizde uzun yıllardır hepimizin ciğeri parçalanmakta. Siyasilerin mal ve makam hırsı binlerce gencimizi her şeyden habersiz bir şekilde ölüme yollamakta.

Evet ülkemde acılar hiç bitmiyor. Bir şekilde zalim düzen bizi sömürüp, kanımızı içiyor. Halkımız ise zulmün her türlüsünü gördüğü için bazı soruları sorma gereği duyuyor. Örneğin: Neden hep fakirler ölüyor? Neden siyasilere bir şey olmuyor? Neden fakir, hep fakir olarak yaşıyor, zengin daha da büyüyor? Neden 3 kuruş ekmek parası için çalışırken haksızlığa biz uğrayıp canımızdan oluyoruz? Neden adalet kurumları hakkımızı zalimlerden almıyor tam tersine onlara yardımcı oluyor? Neden kendi çocukları asker veya polis olmuyor? Neden benim çocuklarım onların projelerine kurban gidiyor? Neden acılar bitmiyor?…çoğaltabileceğimiz binlerce soru.

Allah yüce kitabında bize şöyle buyuruyor: İnsanlar içerisinde iman edenlere düşmanlık bakımından en şiddetli olarak Yahudiler ile, Şirk koşanları bulacaksın. (Maide 82.) Aslında ülkemizde ve Ortadoğu da eksik olmayan kanların sebebini sürekli bize düşman olan Yahudiler üzerinden açıklamaktadır. Ayete dikkat edilirse Allah bize düşman olarak ilkin Yahudileri daha sonra Müşrikleri belirtmektedir. Yani bizim ilk düşmanlarımız Siyonist güdümlü Yahudilerdir. Bu Yahudiler bize her türlü zarar vermeyi göze almakta bu bölgelerde kendi güdümünde olan farklı farklı örgütler-cemaatler-gruplar çıkarmakta. Hatta kendilerine ait olan Büyük Orta Doğu Projesinin eş başkanını bile ülkemizde çok önemli konumlara getirmekten uzak kalmamaktadırlar. Siyonistler ve onlara bağlı ülkeler bir şekilde en çok silah üreten ülkeler olmasına rağmen, ürettikleri silahları kendileri neredeyse hiç kullanmamaktadırlar. Bu silahlarla mazlumları birbirine kırdırmaktadırlar.

BOP için herşeyi yapmaya göze alan Siyonistler bunu kendi Tevratlarında da şu şekilde dile getirmektedirler. O gün RAB Avram’la antlaşma yaparak şöyle dedi: “Mısır Irmağından büyük Fırat Irmağına kadar uzanan bu toprakları –Ken, Keniz, Kadmon Hitit, Periz, Refa, Amor, Kenan, Girgaş ve Yevus topraklarını senin soyuna vereceğim.(Yaratılış bölümü, 15:18-21) kendilerine vad edilen bu toprakları almak için ise elinden geleni yapacaklarına yine kitaplarındaki şu bölüm açıklık getiriyor: Yakalananın bedeni delik deşik edilecek, ele geçen kılıçtan geçirilecek. Yavruları gözleri önünde parçalanacak, evleri yağmalanacak, kadınlarının ırzına geçilecek. (Yeşeya bölümü 13:15-16)

Evet ülkemde acılar bitmiyor çünkü inananlara düşman olan Yahudilerin en sadık uşakları burada. Evet ülkemde insanların canının hiçbir değeri yok çünkü zalimlerin kralları burada. Ülkemde her gün bir feryat kopuyor çünkü Allah Resulünün şerrinden dolayı Allah’a sığındığı DeccaliSüfyan burada. Ülkemde askerler-polisler-garibanlar her gün bir şekilde hunharca katlediliyor çünkü kendi kutsal kitapları parçalamayı-ırza geçmeyi-bedenleri delik deşik etmeyi emretmekte. Ülkemde zulüm asla eksik olmamakta çünkü kanlı projenin eş başkanı burada.

Ama şunu unutmasınlar zafer ancak Allah’ın tarafında olanlarındır. Allah’ın tarafında olan halkımız ise bu kanlı proje için dökülen binlerce kanın hesabını sormaya hazırlanmakta.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu