Hüseyin Yahya CEVHER

Hizbullah’a dil uzatmak en hafif tabirle şerefsizliktir! – Hüseyin Yahya CEVHER

siyonistbekirbozdag
Bekir Bozdağ…
En sevmediğim, en gıcık aldığım, gördüğüm zaman belli bir periyot işlerimin yolunda gitmemesine sebep olan meymenetsizin tekidir.
Özellikle gıcık ses tonu, kılsız ablak suratı, o kırmak istediğim gözlükleriyle o kadar itici ki…
İşin gücün arasında 26 Mayıs 2013 Pazar günü 16:00’da NTV’de saatlik haberleri izleyim diye internetin başına geçtim…
Geçmez olaydım da başıma bunlar gelmeyeydi.
İlk haber.
Bu ablak surat Arena Spor Salonu’nda yapılan 6. Milletlerarası Risale-i Nur ve İttihad-ı İslam Sempozyumu’na katılmış.
Ne demiş?
Lübnan Hizbullahı’na Hizbuşşeytan demiş…
Allah Allah, Allah Allah, Allah Allah…
Değil müslümanların tüm insanlığın medar-ı iftiharı olan Lübnan Hizbullahı bugün mustazaf halkların yaşama ümididir.
Venezuela’dan Kuzey Kore’ye; İsveç’ten Güney Afrika’ya milyonlarca kişi Hizbullah’ı ve Nasrullah’ı takip etmektedir.
Örneğin 25 Mayıs 2013 Direniş ve Kurtuluş Günü münasebetiyle bir konuşma yapan Peygamber Efendimiz(sav)’in torunu Lübnan Hizbullahı lideri Seyyid Hasan Nasrullah’ın konuşmasını dünya genelinden 350 milyon kişinin takip ettiği açıklandı.
Hangi lider bu şekilde takip ediliyor.
Hangi liderin konuşması pür dikkat dinleniyor.
Hangi liderin konuşması seven-sevmeyen bütün kanallar tarafından CANLI yayınlanıyor.
Lübnan Hizbullahı lideri Seyyid Hasan Nasrullah’ın.
Şimdi birisi (ki birisi derken bile bir şahsiyeti olan varlıktan bahsedermiş gibi oluyorum yanlış anlamayın kesinlikle yoktur) ağzındaki salyalara bakmadan ezbere konuşuyor. Nasıl mı? Arkadan verilen sufleyle. Aynen geçtiğimiz günlerde Reyhanlı halkına ağzından salyalar akıtarak saldıran Hakan ALBAYRAK misali. Ama halkımız sufleyi verenin kim olduğunu biliyor. Sufleyi veren halkın karşısında MaşaAllah, İnşAllah ile göz boyayan Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası değildir.
Zira ABD dönüşü hemen Hizbullah’ı hedef almış daha sonra ise 6. Milletlerarası Risale-i Nur ve İttihad-ı İslam Sempozyumu gibi bir İslami cemaat tarafından düzenlenen, binlerce katılımcının olduğu, Türkiye’nin en etkin İslami cemaatlerinin temel dayanağı olan Risale-i Nur ile haşır neşir insanların olduğu bir yerde ilahiyatçı kimliği ile tanınan Bekir BOZDAĞ ile saldırısını yapmıştır. Halkımızın bu ikinci yoklamaya vereceği tepki çok önemlidir.

Gerçek Hizbuşşeytanlar parti kurup, televizyon açıp, bangır bangır reklam yaparken; Hak ile Batılı birbirine karıştırmayı meslek ittihaz edinen bu menhus ve karanlık kişiler ülkemizi tamamen karıştırmak ve Suriye’de yıllardır başardıkları müslümanların ölmesi/öldürülmesi senaryosunu burada uygulamak istemektedirler.

35000 kişinin katili teröristbaşı ile pazarlıklar yapılırken, PKK terör örgütü elini kolunu sallayarak gezerken; korsan İsrail karşısında yıllardır zaferden zafere koşarak genelde dünya halklarına ve özelde ise müslümanlara moral veren Hizbullah’a dil uzatmak en hafif tabirle şerefsizliktir!

Mübarek Hizbullah kavramını halkın gündeminden düşürmek için siyonizm uşağı insan bozması vahşi canavarlara domuz bağı temin ederek masum insanları öldürtenler acaba bugün gerçek Hizbullah’a laf atanlardan başkası mıdır ki?

İnsanın zoruna giden…
Halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyen,
korsan İsrail’e en üst seviyede ilişki kuran,
Ne kadar şeytanlık varsa çeviren adamların,
Tertemiz insanlara, oluşumlara pervasızca laf atmasıdır.

Bugün artık saflar iyice netleşiyor.
Gün Büyük şeytan Amerika ve korsan İsrail’in karşısında durma günüdür.
Gün Hak cephesinde bulunma, hakkı müdafaa etme günüdür.
Gün İttihad-ı İslam(İslam Birliği) toplantısında fitnecilik yapanları konuşturmama günüdür.
Gün Nur Cemaatine mensup olduğunu iddia eden gerçek şakirtlerin Risale-i Nur’da Hizbullah kavramını araştırması gereken gündür.
Gün birlik olma günüdür, sözle değil eylemle.

Hiç bir şey bilmiyorsak bu olaya en çok sevinen kimse, onun işine yaradığını bari anlayalım.
Siyonist rejim medyasından Timesofisrael, Türkiye başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ’ın Hizbullah hakkında sözlerini manşetine şöyle taşıdı: Turkish politician says:”Hezbollah, change your name to ‘Party of Satan’
Yani Türk politikacı: Hizbullah adını Hizbuşşeytan olarak değiştirsin.
İlk alkışlayan korsan İsrail, hemen ardından Büyük Şeytan Amerika.

Fazla uzatmadan sosyal medyadan bir kaç güzel tweet ile yazımızı bitirelim:

YAŞAR YİĞİT ?@EkimDevrim2011 : Suriye’deki çeteler darbe üstüne darbe aldıkça AKP’lileri telaş sardı. Bekir Bozdağ’ın Hizbullah’a çemkirmesi bundan.

Azim Hazal Köse ?@azimkose : Gördüm de Bekir Bozdağ kadar sevimsizini görmedim…

recep sevilmiş ?@MR_sevilmis: şeytanın avukatı, putperest ilahiyatçı, abd’nin kahpesi bekir bozdağ!

Yener ?@YenerBagci: @bybekirbozdag Yuh sana Bekir Bozdağ valla Billa Yuh.Yillardir İsrail’e karsı direnen hizbullaha şeytan dersin ha.İsrailin SÖZCÜSÜMUSUN?

H. Özcan CANPOLAT ?@hocanpolat : Hizbullah bu ümmetin onurudur. İsrail çoktan sınırımıza kadar yayılmıştı onlar olmasaydı. bekir bozdağ ‘ın yorumu ciddiyetsiz!

enes yuksel ?@yksl_enes :”hizbuşeytan” olsun diyen bekir bozdağ’ın adı da ”bekir boktan” olsun o zaman

Adem Şahintekin ?@Ademsahintekin : Bekir Bozdağ oyun bozuluyor Hizbullah geliyor senin ve ağa babAlarının askerleri kadın kılığında kaçıyorlar

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Hizbullaha dil uzatmak sizin haddinizemi? Siz ancak pkk yı desteklersiniz hepinizin soyu kesilecek elbet şerefsizler kanınıza dokunuyor diymi hizbullahın işidi çim gibi biçmesi? Doğru demiş suriyeye işidi sokan türkiye bunu bilmeyenmi var ? Varsada saflığındandır Allahın ordusu İsraili kovduğu gibi inşallah işid köpekleriyle pkk itlerinide kovacak bu dünyadan

Başa dön tuşu