Kaynaklar'dan...

Gözaltına alınan taraftarın cansız bedeni çöpte bulundu

taraftegi
Denizlispor-Tavşanlı Linyitspor maçında sahaya atladıktan sonra gözaltına alınan 28 yaşındaki Ahmet Cengiz’in, ertesi gün bir çöp konteynerinin yanında battaniyeye sarılı cesedi bulundu.

DHA’dan Ramazan Çetin’in haberine göre, Bugün saat 05.00 sıralarında Kayıhan Mahallesi, Kapalı Pazaryeri arkasındaki çöp konteynerinin yanında, hurdacılık yapan bir kişi tarafından battaniyeye sarılı bir erkek cesedi bulundu. Hurdacının ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, üzerinden kimliğini belirtir belge çıkmayan kişinin, başı ve vücudunun çeşitli yerlerine sert cisimle vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Polis, el svaplarını alarak yaptığı parmak izi incelemesiyle, öldürülen kişinin PTT 1. Lig takımları Denizlispor ile Tavşanlı Linyitspor takımları arasında dün oynanan ve 13.30’da başlayan maçın 45’inci dakikasında, Denizlispor taraftarlarının bulunduğu bölümden sahaya giren Ahmet Cengiz olduğunu tespit etti.

Sahadan polis tarafından çıkartılıp, statta gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öne sürülen Cengiz’in, Afyonkarahisar’ın Dazkırı İlçesi’nde yaşadığı belirtildi.

Kol bileklerinden birinde sarı- kırmızı diğerinde ise sarı-lacivert renkli bileklik bulunan Cengiz’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu