Kaynaklar'dan...

Yalan ile İman bir arada olmaz

yalaniman
Yalan ile İman bir arada olmaz…

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu kadar yalanı bizim siyasiler ve medyamız bir araya nasıl getiriyorlar anlamadım. Siyasetin can simidi yalan olmuş. Hemde din(i)dar iktidar döneminde. Yürübe koçum kim tutar sizi.

  2. Sayın ilhan;
    Resimdeki şişenin tentürdiyot şişesi olma ihtimali var mı acaba? Bu soruyu sorarken camiye birileri içki şişesiyle girmedi demek istemiyorum. Girilmiş olabilir, demek istediğim direk karalama yapılmaması. Ama genel manada cami müezzininin de açıkladığı üzere kargaşa ve kaos ortamında caminin revir olarak kullanıldığı ve bu yüzden hoş olmayan (ayakkabı ile içeri girme) görüntüler ortaya çıktığı aşikardır.

    tentürdiyot şişesi

  3. Fotografta bile capulcunun elinde bira sisesi var siz cidden komedisiniz ya gozunuz mu kor kardesim adam efes in kagidini yirtmis camiye girmis adam diyorum insan degil o allah belasini versin

  4. Sayın haydar,
    Görüntülerin yeni olduğunu belgeleyen verileri bizimle paylaşırsanız hem görüntüleri sitemizde yayınlayacağız, hem de bu sayfayı düzenleyip mevcut içeriğin hatalı olduğu duyuracağız.

  5. Bayrak yakma görüntüleri de yeni görüntü, siz kimi kandırıyorsunuz. Kayıdın tarih ve saat bilgileri var.

  6. Ne kadar da bir yerlerinizi yırtsanız, birşey elde edemiyeceksiniz. Size ve yandaşlarınıza tavsiyem hazmetmeyi ve kabullenmeyi öğrenin. Asıl sizin yalanlarınızla nereye varacaksınız? Resimlerde zaten görünüyor adamaın elinde bira şişesi ve ayrıca hemen hemen herkes ayakkabı ile cami içinde. Yine siz göstermiyorsunuz bir sürü çöp ve pislik cami içinde. Daha neyi savunuyorsunuz hayret birşey. Biraz da yurt dışına çıkın da ona göre yurdumuzun ve hükümetin kıymetini bilin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu