Görüntüler'den...

Video – Bize Şam’ın duası yeter diyen Erdoğan’a Suriye halkının duası

Erdoğan Pakistan ziyaretinde gündeme dair “Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz” diyen Erdoğan, Fethullah Gülen’ın bedduasını ise “Bize Bosna’nın, Şam’ın, Kahire’nin, Bağdat’ın, Myanmar’ın, 76 milyonun içinde başı yaşmaklı, gözü yaşlı ninelerin duaları yeter” diyerek yanıtladı.

3 yıldır yapmadıkları zulum kalmayan Suriye halkının Erdoğana duası ise sadece, Erdoğan Allah senin belanı versin oldu.

Suriye’deki saldırıda bir babanın çığlığı: Allah seni kahretsin ey Erdoğan! Ey Suud! Ey Katar!

Bir babanın çığlığı yeri göğü inletiyordu. Enkaz altındaki yavrusunun ölüsünü teslim almış bağrı yanık bir baba, bu savaşa çanak tuttuğuna inandığı ve silahlı teröristlere hala daha yardım ettiğini bildiği Erdoğan’a ve Katar’a beddualar yağdırıyordu.

Humus’un doğusundaki bir ilkokula düzenlenen bombalı saldırıda öğrencilerden 16’sı hayatını ders sıralarında kaybetmişti. Okul kitapları kan içindeydi. Anneler ve babalar sinir krizi geçiriyor ve savaşın müsebbiblerine lanetler yağdırıyordu.

Suriye’yi yerle bir etmek için çaba gösteren bu teröristlerin saldırısını Körfez ülkeleri başta olmak üzere Suriye rejimine muhalif olan haber ajansları Beşşar Esed’in yaptığı yalanını bütün yüzsüzlükle servis ederken, çocuğu ölen bir baba gerçek failleri haykırırcasına: Allah seni kahretsin ey Erdoğan, ey Katar! diye bağırıyordu.

Bir kız çocuğu ise savaşı sürdürmeye ısrarlı olan bu teröristlere en güzel cevabı veriyordu: “Okumamızı istemiyorlar, ülkemizde insanların yaşamasını istemiyorlar. İnadına okuyacağız, inadına yarın okula geleceğiz, inadına yaşayacağız!”
http://youtu.be/5_DbZa-wPJE

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu