Kaynaklar'dan...

Siyonist müslümanlar(!) kimlerdir?

siyonistmuslumanlar
Siyonist müslümanlar(!) kimlerdir?
Siyonist Müslümanları tanıyalım

İsrail uçakları Suriye’de bazı hedefleri bombaladı. Bu hedeflerden biri de Şam’daki Bilimsel Araştırmalar Merkezi. İsrail “ülkesinin güvenliği açısından bu saldırıyı yaptığını” itiraf ediyor. Obama, “İsrail’in kendini savunmaya hakkı var” diye açıklama yapıyor.
Oysa şu anda Suriye’den İsrail’e yönelik açık bir tehdit yok. Zira Suriye kendi ülkesindeki iç savaşı bastırmak gayretinde.
Bunun için de komşularından yakın destek almaya devam ediyor.
Hizbullah Lideri Nasrallah, Esad’a yönelik açık desteğini şu sözlerle ifade etmişti: “Suriye, topraklarının ABD, İsrail ve tekfircilerin eline düşmesine izin vermeyecek gerçek dostlara sahip.”
Peki, İsrail neden bu saldırıyı yaptı?
Suriye’deki iç savaşı yakından ve günü gününe takip eden bir gazeteci olarak açık söyleyeyim:
İsyancılar her geçen gün daha büyük darbeler alıyorlar. Suriye ordusu çatışmaların ilk aylarındaki şaşkınlığını çoktan üzerinden atmış durumda. Başta Şam olmak üzere Halep, Humus ve Hama’da nokta operasyonlar yapılıyor ve muhalifler ellerindeki mevzileri teker teker kaybediyor.
Son olarak Şam’dan gelen haberler muhaliflerin teslim bayrağı çekmek üzere olduğunu gösteriyor.
World Tribune, Suriyeli muhalif kaynaklara dayandırdığı haberinde muhaliflerin de Suriye ordusunun Şam’da düzenlediği son operasyonlarda ağır bir yenilgi aldıklarını itiraf ettiklerini duyurdu.
Suriye ordusunun Şam kırsalını aşamalı olarak kontrol altına almayı sürdürdüğünün dile getirildiği haberde ordunun stratejik öneme sahip Uteybe’ye yaptığı operasyon sonucu silahlı grupların buradan çekilmek zorunda kaldığı belirtiliyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan muhalif kaynaklar, isyancı grupların Uteybe’de ağır bir yenilgi aldıklarını belirterek Ürdün’den gelen tüm silahların toplandığı ve dağıtıldığı yer olan Uteybe’nin önemine dikkat çektiler.
Ürdün ve Lübnan sınırında da ağır yenilgilerin beklediğini ifade ediyorlar.
Tarafsız ve batılı haber ajansları Şam’da silahlı grupların Uteybe’deki mevzilerini ve güçlerini korumak için büyük çaba sarf ettiklerini, bu bölgenin kaybedilmesiyle Şam civarındaki tüm bölgelerde yenilgi yaşayacaklarını söylüyorlar.
Siz gazetecilik değil ajanlık yapan, CIA’nın önlerinde koyduğu uydurma haberleri Türk halkına aktaran sahtekâr Babıâli haberlerini okumayı bırakın. Bunlar “defalarca Esad öldü, Esad’ın eşi kaçtı” haberlerini verirler, bunların yalan olduğunu bile bile manşete çekerler, ülkenin Müslüman halkını kandırırlar, sonra gider bu hizmetin karşılığı olan maaşlarını bankadan keyifle çekerler.
Tarafsız Batılı haber ajansları ise muhaliflerin Şam’da, Ürdün ve Lübnan sınırında bütün mevzileri kaybetmelerinin an meselesi olduğunu yazacak kadar namuslu.
İşte tüm olup biten karşısında isyancılara İsrail’den “bombalı destek geldi!”
Şam’ın bombalanması Obama’nın emriyle İsrail’e verilen mutat bir görevden ibaret.
İsrail, Türkiye’den özür dilerken “Suriye konusundaki gelişmelerin bunu mecbur kıldığını” açıkça itiraf etmişti.
İsrail’in açık ve yakın dostu olan “Müslüman Türkiye siyasetçileri” Şam’ın bombalanmasından büyük bir zevk almış durumdalar.
Bunlar her zaman İsrail’in ve Siyonizmin tezgâhtarı olmuş durumdadırlar.
İsrail’in Müslüman Suriye’ye yönelik saldırılarına en büyük desteği veren kesim bu Siyonist tezgâhtarlarıdır.
Böylece ülkede yeni bir kavramı rahatlıkla kullanmaya başlayabiliriz:
Siyonist Müslümanlar, boyunlarındaki Yahudi Üstün Cesaret madalyası ile bu savaşın asıl kan dökücüleridir.
Mevki ve makam uğruna, siyasi ikbal uğruna böylesine soysuzlaşanların sonunun ne olduğuna dair Kuran-ı Kerim’de pek çok örnek vardır.
Kaynak: http://www.yenimesaj.com.tr/?artikel,12005666/siyonist-muslumanlari-taniyalim/muharrem-bayraktar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu