Kaynaklar'dan...

OHAL kararnamesiyle ihraç edilen öğretmen intihar etti

mustafa-guneyler

Elektik ve elektronik öğretmenliği yaparken darbe soruşturması kapsamında açığa alındıktan sonra meslekten ihraç edilen Mustafa Güneyler (50) intihar etti.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde elektik ve elektronik öğretmenliği yapan Mustafa Güneyler, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındıktan sonra 2 Eylül Cuma gecesi yayımlanan 672 sayılı KHK ile meslekten ihraç edildi. Güneyler, ihraç edilmesi üzerine bunalıma girerek evinde tüpgazı açarak intihar etti.

Osmaneli İlçesi Cami Kebir Mahallesi Beşevler Sokak’ta oturan ve bekar olan Mustafa Güneyler’den geçen cuma gününden buyana haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Kapısı çilingirle açılan evde Mustafa Güneyler’in cesediyle karşılaşıldı. Tüpgazı açarak intihar ettiği belirtilen Mustafa Güneyler’in bir süre önce darbe soruşturması kapsamında açığa alındığı ve ardından da meslekten ihraç edildiği belirlendi.

Geride yakınları için bıraktığı notta vasiyetini yazdığı belirtilen Güneyler’in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu