Kaynaklar'dan...

Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu’nun eşi: O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim

cigdem-topcuoglu

Çiğdem Topçuoğlu’ndan hükümete mektup: ‘O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim’

Hükümetin, Siyonist İşgal Rejimi ile ilişkilerin normalleşmesi hususunda anlaşmaya varmasının ardından Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu’nun eşi, yazdığı mektupla tepki gösterdi.

Hükümetin, Siyonist İşgal Rejimi ile ilişkilerin normalleşmesi hususunda anlaşmaya varmasının ardından Mavi Marmara şehidi Çetin Topçuoğlu’nun eşi, yazdığı mektupla tepki gösterdi: “Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır ve bu hesap bütün oyunların üstündedir… O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim. Anlaşmaya imza atacak eller, hiç Siyonistlere taş atmadınız değil mi Sizleri Allah’a (c.c) havale ediyorum.”

İşte Çiğdem Topçuoğlu’nun yazdığı mektup:

Mavi Marmara’da insanlarımız tertemiz alınlarıyla kanlar içerisinde bir bir şehit oldular.

Mavi Marmara’nın aziz şehitleri ‘Allahuekber’ nidalarıyla yerde yatarken Siyonizm’e karşı mücadelenin, kutsal Kudüs davası ve Filistin’in özgürlüğünün bedelini ödüyorlardı.
Bugün kimi insanların Mavi Marmara davasının eksenini çizerken, seneler sonra İslam’ı dışlaması, davanın içinde İslam’ı sadece ahlak normu ve ticari olarak tarif etmesi akıl sahiplerini düşündürmelidir. O şehitler, o Zafer sahibi yiğitler, kalksalar da şu günün manzarasını seyretseler, söylenenleri duysalar ne derlerdi acaba: Bizler inandık iman ettik ve İslam’ın hizmetkarlığına soyunduk. Tek amacımız vardır. O da Allah’ın (c.c) rızasına nail olmak. Bütün çabalar, bütün faaliyetler vesileden ibarettir.

Dünün yiğitlerine, şehitlerine layık olabilmek için İslam olan davadan ve upuzun yürüyüşten taviz verilmemelidir. Onların mirasına sahip olabilmek için onların davalarına sahip çıkmak gerekiyor.Allah (c.c) için yola çıkmış ve bu uğurda ölümlerle eğlenen insanlara Selam olsun. Her türlü oyunu, menfaati, günübirlik kaygıyı elinin tersiyle itip Allah’ın (c.c) davasına sarılmayı birinci dereceden vazife telakki eden çilekeş kardeşlerime Selam olsun.

Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır ve bu hesap bütün oyunların üstündedir.

Şehitlerle yeniden yolculuğa çıkacak olmanın hazzını duydum. Ne mutlu akan gözyaşlarıma. Ne mutlu gazi kardeşlerime. Ne mutlu vicdanlı ve onurlu düşünenlere. Ne mutlu yurdum insanına.O gemide vurulsaydım da bu olanları görmeseydim. Anlaşmaya imza atacak eller hiç Siyonistlere taş atmadınız değil mi Sizleri Allah’a (c.c) havale ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu