Halk Haber'den...

İşten atılan ve eşi ikinci kez evi terkeden Mehmet Yurttav intihar etti

MehmetYurttav

Bunalıma giren 36 yaşındaki Mehmet Yurttav, denize atlayarak intihar etti.

SAMSUN’da işten çıkarılan ve eşinin evi terketmesi nedeniyle bunalıma giren 36 yaşındaki Mehmet Yurttav, denize atlayarak intihar etti.

Olay Samsun’Un İlkadım İlçesi’nde sahilde meydana geldi. İddiaya göre İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi’nde oturan ve İlkadım Belediyesi’nde çalışan Mehmet Yurttav’ın eşi 2 çocuk annesi Yasemin Yurttav, 40 gün önce geçimsizlik nedeniyle evi terk etti. Bunun üzerine boşanma davası açmaya hazırlanan Mehmet Yurttav, yakınlarının araya girmesiyle eşiyle barıştı ve tekrar birleşti. Bir süre önce belediyedeki işinden çıkarılan Yurttav’ın eşi bir kaç gün önce yeniden evi terk etti.

İşsiz kalan ve eşi ikinci kez evi terkeden Mehmet Yurttav, iddiaya göre bunalıma girdi. Yurttav, olay günü sabah yakınlarına intihar edeceğini söyleyip evden ayrıldı. Öğlen saatlerinde deniz kıyısına gidip pantolonunun cebindeki cüzdanı ve cep telefonunu kıyıya bırakan Yurttav, onlarca kişinin gözü önünde elbiseleriyle denize atlayıp gözden kayboldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı ekipler geldi. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Ambulans da hazır bekledi. Daha sonra dalgıçlar ve üç bot Mehmet Yurttav’ı aramaya başladı. Yaklaşık 1 saat süren arama çalışmalarının ardından Mehmet Yurttav’ın cesedi bulundu. Olay yerine gelerek kardeşinin cesedini gören Aydın Yurttav gözyaşlarına boğularak, “Bize intihar edeceğini söyledi, ama yetişemedim. Kardeşimin başını yediler” diye feryat etti.

Mehmet Yurttav’ın cesedi daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracına konulup otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Firavun ve avaneleri bu yaptiklariniz ve sebeb olduklarinizin karsiligini bir gun mutlaka bulacaksiniz…Cunki hesab gunu yakin..bu dunyada da…ahirette de yaptiklarinizi bulacaksiniz insaallah…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu