Halk Haber'den...

Halkımızın sitemize olan teveccühünü hazmedemeyen Facebook ilk uyarısını verdi!

facebook-halkhaber

Halkımızın sitemize olan teveccühünü hazmedemeyen Facebook ilk uyarısını verdi! 13 Ekim – 19 Ekim Haftasında normal seyrinde giden erişimimiz yüzde 322,3 arttıktan sonra, 20 Ekim – 26 Ekim haftasında da bu müthiş artıştan hemen sonra yüzde 25,8 gerilemiş yine normal gidişatımızın çok üzerinde bir erişim oranıyla halkımıza hizmetlerimiz ulaşmıştı. Mevcut haftada ise daha hızlı bir artışın olduğu istatistiklerde görülmektedir. Bu gidişata bir dur deme amacıyla 17 Ocak 2014 tarihinde yayınlamış olduğumuz “Bu mutluluk nedendir acaba?” başlıklı içeriğin Facebook’un topluluk standartlarına uymadığı ve kaldırıldığıyla ilgili uyarı aldık. Seçilen haberin içeriği de manidar, zamanlaması da. Aradan geçen 9 ayın ardından düşen köşeli jetonu bizimle beraber tüm halkımız da merak etmektedir. Daha önce de belirttiğimiz üzere Facebook benzeri ortamları halkımıza ulaşmak için kullandığımızı bildirir, içeriklerimizi özellikle sitemizden takip etmenizi ve ettirmenizi rica ederiz. Son olarak İt ürüyecek, Halk Haber kervanı yürüyecektir. Vesselam.
Halk Haber, 30 Ekim 2014.

Silinen içerik:

silinen-icerik

Son 5 haftalık erişim oranlarımız:

erisimler

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Hakka ve hakikate tahammülleri yok ta ondan. Aslında onlar halktanda korkarlar ya. O nedenle binlerce korumayla gezerler. Halka korku vermek adına siyah gözlükler ve koyu renkli elbiseler giyerler. Aslında o renkler onların içlerindekini de belirtiyor. Sosyal medyada da gerçekler halk(a) haber verilmesindiye yasaklamalar ve erişim kısıtlamaları getiriyorlar. Ama hakikat aydınlıktada karanlıktada işitilecek tir. Selamaetle

  2. Saff Suresi 8: Onlar ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar. Halbuki zalimler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu