Halk Haber'den...

FETÖ’den Bir Zengin Daha Tahliye Oldu

FETÖ/PDY’den bir zengin daha tahliye oldu…İşte o skandal kararın ayrıntıları;

 

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ, bugün Kocaeli Adliyesi 4. Ağır ceza mahkemesinde yeniden yargılandı. Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ’ın tutuklu bulunmasına karar verilen dava dosyası, yeni bir soruşturma açılması gerekçesinden dolayı bozularak geri geldi.

Bugün Kocaeli gazetesinin haberine göre, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ali Ü. ve Mustafa K’ın etkin pişmanlık kapsamında vermiş olduğu ifadeler kapsamında yeni bir dosya açıldı. Bu dosya ile birlikte Yargıtay’dan yeni dosya açıldığı gerekçesi ile birleşerek geri gönderildi. Yeni dosya içeriği hakkında Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ 4. Ağır ceza mahkemesinde yeniden yargılandı.

TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ

Yeni açılan dosyada geçen konular hakkında mahkeme heyeti Kocaeli Ticaret Odası eski Başkanı Murat Özdağ’a sorular sordu. Özdağ bu sorulara açık ve net cevap verdi. Mahkeme aleyhe temyiz olmayacağından dolayı tutukluluk süresini göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu