Halk Haber'den...

Facebook, www.halkhaber.org’u engelliyor…

Facebook, www.halkhaber.org’u engelliyor… Geçtiğimiz günlerde yine buna benzer bir durum oluştuğu zaman teknik bir sorun vardır diyerek görmezden gelmiştik lakin bugün yeniden hem de ciddi manada içeriklerin görüntülenme sayıları düşünce takipçilerimize konuyla ilgili bir bilgilendirme yapmanın uygun olacağını düşündük.

Aşağıdaki resimden de anlayacağınız üzere en az görüntülenme sayısı kadar beğenilen ve paylaşılan içeriklerin istatistiklerinin oynandığı izahtan varestedir.

Amacımız Facebook’ta belirli bir görüntülenme sayısına ulaşmak falan değildir. Ne yazık ki halkımızın yoğun olarak kullanmasından dolayı Facebook, Twitter, Youtube vb. siyonizm güdümlü sosyal medya ortamlarında bulunmak zorunda kalıyoruz. Sizlerden ricamız sitemizi direk sitemiz üzerinden takip etmeye özen gösterip bunu bir alışkanlık haline getirmenizdir. Zira ilerleyen günlerde bahsi geçen ortamlardaki sayfalarımız kesin kapatılacaktır. www.halkhaber.org adresindeki yayınımızı ise gücümüz yettiğince sürdürmeye kararlı olduğumuzu yeri gelmişken bir kez daha bildirmek isteriz.
Tevfik ancak Allah (cc)’tandır.
Halk Haber
facebook-halkhaber-engelleme

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu