Kaynaklar'dan...

Erdoğan’ın 2012 yılında açtığı caddeyi bu kez de iki bakan açtı!

acilislar

Denizli’nin Merkezefendi Mahallesi’nde, Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verildiği cadde, 2012 yılında dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan tarafından açılmasının ardından, bu sefer de Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı törenle ikinci kez açıldı.

Muhsin Yazıcıoğlu Cadesi’nin ilk açılışı, 8 Haziran 2012’de o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninde yapıldı. Caddenin açılışı 3 yıl sonra, bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Denizli’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla bir kez daha yapıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, ‘normal’ resmi törenle açtığı caddenin ilk açılış haberi 7 Haziran 2012 tarihli Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesindeki “Başbakan Erdoğan Geliyor, Denizli Kazanıyor” başlıklı haberde de yer alıyor. Haberde Erdoğan’ın açtığı 30 projenin içinde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nin 2 milyon 886 bin 826 liraya mal olduğu da yer alıyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Denizli Teleferik’in açılışına katıldı. Teleferik açılışı sonrası Bakan Topçu ile Zeybekci, Merkezefendi Mahallesi’ne 2010’da ölen BBP’nin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verildiği caddenin açılışına katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu