Halk Haber'den...

Elektrikleri kesilen mahalleli lastik yakarak yolu trafiğe kapattı

urfa-elektrik

Urfa’nın Siverek ilçesinde elektriklerinin 2 gündür olmadığını söyleyen mahalle halkı lastik yakarak yolunu trafiğe kapattı.

Haliliye Mahallesi halkı 2 gündür elektriklerinin olmadığını, geldiği zaman da sık sık kesildiğini söyleyerek Seyfioğlu ve Abdalağa caddelerinde lastik yakarak ve çöp konteynırlarını yola devirerek yolu trafiğe kapattı. Yolun trafiğe kapatılmasına tepki gösteren sürücü ile mahalleli arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.
Yanan lastikleri söndürmeye gelen itfaiye ekibinin müdahale etmesine mahalleli izin vermedi. İtfaiyenin söndürmesine izin vermemesi üzerine mahalle sakinleriyle polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Olay yerine çok sayıda polis ve zırhlı araçlar sevk edildi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Halil Atabey, mahalle sakinleriyle konuşarak itfaiyenin yangına müdahale etmesini sağladı. Cadde esnafı, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin kendilerini ciddi anlamda etkilediğini, mahalle sakinlerinin de artık başka çare görmedikleri için yolu trafiğe kapattıklarını aktardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu