Kaynaklar'dan...

‘Ajanlıkla suçlandım’ dedikten sonra Suruç’ta öldü, ailesi Türkiye yetkililerinden şüpheleniyor

shim

MİT tarafından ‘ajan‘ olmakla suçlandığını öne sürdükten kısa süre sonra Suruç’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Press TV muhabiri Serena Şim’in ailesi, kızlarının ‘doğal bir trafik kazası‘ sonucunda öldüğüne inanmıyor.

Press TV’ye konuşan aile, Serena Şim’in ölümünden Türk yetkililerin de sorumlu olduğunu iddia ederek hukuki süreci takipçisi olacaklarını vurguladı.

Öte yandan, Şim’in ölümüne neden olan beton mikserinin sürücüsü Şükrü Salan serbest bırakıldı. Salan ifadesinde, ‘normal hızla giderken karşı yönden gelen otomobilin kontrolden çıkarak kendisine çarptığını‘ savundu.

Şim bir haberinde, IŞİD militanlarının Türkiye üzerinden Suriye’ye giriş yaptığını iddia etmiş ve elinde, militanların Dünya Gıda Programı’nın da aralarında bulunduğu bir dizi sivil toplum kuruluşuna ait araçlarla sınırı geçerken çekilmiş fotoğraflar olduğunu söylemişti.

Lübnan kökenli ABD vatandaşı olan Şim, cuma günü katıldığı yayında MİT tarafından ajanlıkla suçlandığını ve tutuklanmaktan endişe ettiğini anlatmıştı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. koca bir mikser bir arabayı eziyor. muhsin yazıcıoğlunuda böyle bir kazada kim vurduya getirdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu