Halk Haber'den...

17 Mart 2013 günü Yeterlilik Sınavı’na giremeyen yaklaşık 5000 kişi’nin mağduriyetini kim giderecek?

diyanet-hiyanet

Yeterlilik sınavına girerek iş bulma ümidiyle bekleyen ama giremeyen binlerce kişinin mağduriyeti neden giderilmiyor?

17 Mart 2013 Pazar günü yapılan ve binlerce adayın katılamadığı Diyanet Yeterlilik Sınavı ile ilgili aylar geçmesine rağmen yetkili makamlar hiç bir adım atmış değildir.

Halk Haber’e ulaşan bazı mağdurlar konunun gündeme taşınmasını istemiş, yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda ise sanal alemde bu konuyla ilgili ciddi bir gündem oluşturulmadığının farkına varmış bulunmaktayız. Sayıları 5000’i bulan mağdur kesimin sesini duyurmasına destek olabilmek için bulunduğumuz her ortamda (hem reel, hem sanal) bu konuyu gündeme taşıyalım.

Bu durumdan dolayı mağdur olmuş kişiler, sitemize başvurduklarına dair belge, dekont vb. belgeleri gönderirlerse haberimizin içeriğinde yayınlarız böylece bundan sonraki süreçte halkımıza karşı yapılacak bu tarz komploların önüne bir nebze de olsa geçmiş oluruz.

Bağımsız Diyanet Hizmet Sen isimli sendikada böyle bir olayın olduğunu kabul edip, gündeme getirmiş fakat arkasına aramayarak halkımızın mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmayı başlatmamıştır.

Konuyla ilgili sanal alemde bilgi veren aşağıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz:

http://muftulukhaberler.com/haber/yeterlik-sinavina-girecek-adaylar-magdur-oldu-12775.html
http://www.bdvs.org.tr/?Syf=18&Hbr=495132&/Ba%C4%9F%C4%B1ms%C4%B1z-Diyanet-Hizmet-Sen-17-Mart-2013-tarihinde-yap%C4%B1lacak-MBSTS-ve-Yeterlik-S%C4%B1nav%C4%B1na-%C3%9Ccretini-yat%C4%B1r%C4%B1p-internet-%C3%BCzerinden-ba%C5%9Fvuru-yapamayan-adaylarda-S%C4%B1nava-Girebilsi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu