Protestolar

Video – Manisa Turgutlu’da halk köprü istiyor: Devlet yok mu?

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki İzzettin Mahallesi’ni, çevre mahallelere bağlayacak köprünün yenisi yapılmayınca vatandaşlar tepki gösterdi.

Turgutlu’da İzzettin Mahallesi sakinleri, eskisinin yıkılmasının ardından yenisinin yapılacağı ve 20 Nisan’da bitirileceği belirtilen, yerleşimlerini, çevre mahallelere bağlayacak olan köprünün inşaatı başlamayınca eylem gerçekleştirdi. Köprü inşasına biran önce başlanması istendi. Mahalleye geliş yolunun çok uzadığını belirten mahalle sakinleri, “Mahalleye ulaşım kilometrelerce uzaklıktaki bir başka köprüden sağlanıyor. Bu arada yolumuz da bozuk. Yollardan kalkan tozlar mahsullere zarar veriyor. Hizmet bekliyoruz” diyerek seslerini duyurmaya çalıştı. Köprü ile ilgili hiçbir çalışmanın olmadığını söyleyen vatandaşlar, yaz bitmeden yeni köprünün bir an önce yapılmasını istedi.

Mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, “Yüzümüze bakan yok. Bizleri görmezden geliyorlar. Hiç kimse gelmiyor. Sesimizi kimse duymuyor. Köprümüzün yapılmasını istiyoruz. Umarız mahalle sakinlerinin sesine yetkililer bir kulak verir ve köprünün yapımına başlanır” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu