Zulümler

Video – Liseli gençlerin Soma’ya destek gösterisine müdür küfrederek saldırdı


Liseli gençlerin Soma’ya destek gösterisine müdür küfrederek saldırdı. İstinye Anadolu Lisesi öğrencilerinin Soma’daki maden faciasını protesto etmek ve yaşamını yitirenleri anmak için okul bahçesinde düzenlediği eylemi engellemek isteyen okul müdürü, “Gelin lan buraya” diyerek öğrencilerin üzerine yürüdü.İstanbul’da İstinye Anadolu Lisesi’nde Soma’daki katledilen maden işçilerini anmak isteyen öğrencileri okulun müdürü darp etmek istedi.İşçi ölümlerini protesto eden öğrencilere, “Gel lan buraya” diye bağıran okul müdürü hızını alamayarak öğrencileri bir de “gerizekalı” olmakla itham etti.Öğrencileri darp etmek isteyen okul müdürüne yine öğrenciler engel oldu.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bana bir e-posta adresi verirseniz isterseniz oradan o liseye ait olduguma dair ogrenci belgemin fotografini gonderebilirm tabi ismimi kapatarak

    1. Sayın Xx, Biz Halk Haber olarak yorumlarınızı sansürsüz bir şekilde yayınladık, olayın videodaki gibi olmadığını yine videolu bir şekilde veya başka bir belge ile ispatlayabilirseniz sitemizde paylaşırız. Gerçek kimliğinizi vermek istememenizi anlayışla karşılıyor, her türlü iletişim için [email protected] e-posta adresini kullandığımızı bildiririz.
      Not: Bizim açımızdan sizin kimliğiniz bir önemi yok, halkımız olaya video ve yorumlar çerçevesinde yorumunu yapsın.

  2. İsim vermek istemedigim icin tekrar ozur diliyorum fakat kendi her me kadar ispat sayilmasa da kendimce yemin ediyorum olaylar gorundugu gibi degil. Kuranin ustune yemin ediyorum ki okulumuzun muduru oyle gosterilen biri degil. Orada yapilan saygi durusumu eyleme ceviren bir takim kisiler yuzunden cikti bu olay. Daha once de cok yasandigi icin mudur de bikti. Sert cikisi bu yuzden.

  3. Öncelikle anlayisiniz icin tesekkur ediyorum. Fakat ismimi belirtemem, okuldaki karsit dusunceli kisiler tarafindan goz onunde bulunmak istemiyorum. Gercekten ispat gerekiyorsa bunu ismimi aciklayarak o okulda okudugumu gostermek yerine size burdan en incr ayrintisina kadar girip isim dahi verebilirim.

  4. HERKES OYLE BİR HABER YAPMİS Kİ. ORDA OLMASAYDİM CİKAN TUM HABERLERİ GERCEK SANİP SASİRACAKTİM. ORDA MUDURUN TEK AMACİ OKULDA YAPİLAN SİYASETİ ENGELLEMEK. BİZ ORADAKİ AMFİYE SAYGİ DURUSUNDAN SONRA SALAVAT GETİRMEYE CİKMİSTİK. FAKAT ARAMİZDAKİ KENDİNİ BİLMEZLER SAYGİ DURUSUNU SİYASİ EYLEME CEVİRDİ. ALAKASİZ SLOGANLAR ATİLDİ. HER YER TAKSOM HER YER DİRENİS YANGİN DEGİL KATLİAM GİBİ.. Mudur ne yapsin okulda siyasi eyleme izin mi versin!! Ayrica o dap etti dovdu gibi cikan haberlerde yalan okuldaki solcu kesim ve bir kac kisinin baslattigi bu haberlere inanmayin!!!

    1. Sayın Xx yorumunuz haberimizle ters düşmesine rağmen hakaret içermeyen her türlü yoruma onay verdiğimizden yayınlanmıştır. Sizden ricamız gerçek isminizi belirtmeniz ve o okulda olduğunuzu belgelemenizdir zira herhangi bir durumla ilgili internet ortamında istediğiniz şekilde yorum yapabilirsiniz ama ispatlamazsanız bir anlamı olmaz. Dolayısıyla videoda görünenlerle çelişen ifadelerinizi ispatlayacak delilleriniz olursa burada da yayınlayacağımızı bildiririz. Olayla ilgili başka bilgisi olan kişilerinde yorumlarını bekleriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu