Halkımız'dan...

Video – Kahraman vatandaş bakanı konuşturmadı, yolsuzluğun belgesini açıkladı!

Kahraman vatandaş bakanı konuşturmadı, yolsuzluğun belgesini açıkladı! Bakan konuşmasını devam ettirirken bir kaç kere sözlü müdahalede bulunan vatandaş kamu vicdanının sesi olmayı başardı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Birlik Mali Genel Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu tartışmalarına değindi. Konuşma sırasında “Asrın yolsuzluğu dediklerinin bir belgesi var mı?” diye soran Müezzinoğlu’na, salondan, “Var.” cevabı geldi.Bunun üzerine Bakan, “Evet, ayakkabı kutuları. Ayakkabı kutuları olan kişiyi yargılamaya kimsenin itirazı yok. Ama Halk Bankası’nın itibarını düşürmeye de kimsenin hakkı yok.” demekle yetindi. Bu arada, Halk Bankası’na yönelik bir soruşturma olmadığı daha önce defalarca açıklandı. Hatta bizzat banka bu konuda açıklama yaparak, soruşturmanın kendileriyle ilgili olmadığını belirtmişti. Soruşturulan kişi ya da kurum banka değil; evinde yapılan aramalarda, ayakkabı kutularının içerisinde 4,5 milyon dolar para ele geçirilen bankanın Genel Müdürü Süleyman Aslan.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. helal olsun, helal olsun diyorum çünkü iktidarı eleştirince ortadan kaldırılma durumu söz konusu olan bir ortamda ölümü göze alıp eleştirmek er kişinin işidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu