Halk Haber'den...

Sitemizdeki Şevki Yılmaz’ın Fethullah Gülen’i öven yazısını kaldırmadık!

Sitemizin Facebook sayfasına kendisini Şevki YILMAZ’ın danışmanı olarak tanıtan Bülent DENİZ isimli kişi, -arşivlerdeki hoşlarına gitmeyen yazıları kaldırma çalışması ekseninde- tatlı-sert bir üslupla bir haberin(https://www.halkhaber.org/2016/08/06/sevki-yilmazin-fethullah-gulen-hocamiz-neden-taslaniyor-yazisi/) kaldırılmasını istemiştir. Kendisine yazılan yazıda bir ekleme/çıkarma var ise orijinalini verin yayınlayalım dememize rağmen bizi mahkemede görüşmekle tehdit etmiştir. Gerekli araştırmaları yaptığımızda geçmiş dönemdeki bu yazının asıl kaynak olan Yeni Akit gazetesinden silindiği ortadadır. Yayına başladığımız ilk günde kendi kendimize verdiğimiz söz ekseninde doğru bildiğimiz yoldan dönmeyeceğimizi bir kez daha halkımıza duyurarak, ilgili konuşmanın kayıtlarına aşağıdan ulaşabileceğinizi bildiririz.

Şevki Yılmaz’ın ilgili yazısı:

sevki-yilmaz-12-nisan-2013

Yazının o tarihte yayınladığına dair bazı deliller:

sevki-yilmaz-fethullah-gulen-yazisi-delil-1

sevki-yilmaz-fethullah-gulen-yazisi-delil-2

sevki-yilmaz-fethullah-gulen-yazisi-delil-3

Sitemizle iletişime geçen kişiyle aramızda geçen konuşmalar:

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-1

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-2

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-3

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-4

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-5

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-6

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-7

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-8

sevki-yilmaz-bulent-deniz-fethullah-gulen-gorusme-9

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Sitenizi takip ediyorum. Bu Paralel düttürüleri çıkmadan önce de Fethullah Gülen şebekesinin kötü olduğunu halka bildiriyordunuz. Şimdi de.

    Ama sizin aksinize her bir sahnede farklı oynayan kişileri; yazar ve çizerleri. İşte onları anlamıyorum.

    Darbe ve FETÖ gibi olaylar ile; Cumhur Başkanı, Millet Vekilleri ve dernekler. Yazarlar, çizerler. Herkes birden sözde düşman kesildi Gülen’e. Eskiden göklere çıkardıkları hocalarını şimdi kötülüyorlar. Fakat bu süreçte; Gülen’e sözde kanmış olan kendilerini değil, ona kanan halkın taban kesimini cezalandırıyorlar. İşten atıyor, mal varlıklarına el koyuyor, çoluk-çocukları ile ortada bırakıyorlar.

    Bu; yani darbe ve FETÖ olaylarında bir Aile Şirketi olan Hükümete ve Gülen Şebekesine bir şey olmayıp. Asker-Polis-Halkın zarar görmesi. Bu iki gücün GERÇEKTEN kesişmediğini PARALEL (aynı yönde) hareket edip aynı şehi yaptıklarını gösteriyor. Sadece birisi diğerine kan kazandırmak için kesişir göründü ve akabinde kenara çekildi.

    Aslında günümüzde Anadolu topraklarında yaşanan olayları İslam Tarihindeki Hakem Olayları ve Haricilerin davranışlarına benzetmek mümkün.
    1- İmam Ali Hazretleri ve onun şii ve taraftarlarını halkımız.
    2- Fethullah Gülen ve terör şebekesini Muaviye ve onun temsilcisi Amr bin As.
    3- Hükümet ve Devletin tutumunu ise Hariciler ve İbn Mülcem olarak düşünürsek:
    Kur’an’ın mızraklara takılmasının ardından halkımız; Devlet Yetkilileri (Cumhur Başkanı, Milletvekilleri, STK’lar..) tarafından bir hakem olayı tiyatrosunu izlemeye mecbur bırakılmıştır. Ardından; bu yetkililer sözde kandırıldıklarını anlayınca, kendilerine kızmamışlar; zamanında anlaşmaya zorladıkları İmam Ali’yi tövbeye çağırmışlardır. “Ben bir günah işlemedim ki tövbe edeyim. Günahkar olanlar sizsiniz.” diye itiraz eden Hz Ali’yi tekfir edip ona savaş açmışlardır. Daha sonra oluşturdukları intikam tugayları ve Tim’ler; sözde karşı oldukları Muaviye’nin kendisine dokunmamışlar; Hazreti Ali’yi hedef alıp şehit etmişlerdir.

    Tarih nasıl da tekerrür ediyor? İbret alınsaydı tekerrür eder miydi hiç?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu