Halk Haber'den...

Kusayr neymiş be turnusol kağıdı gibi Hizbullah’la Hizbuşşeytan’ı ayırıverdi – Gazi DİRENEN

Suriye’nin batısında, Humus iline bağlı ve Humus’un en büyük şehri ve başkenti olan Kusayr Suriye-Lübnan sınırına bakan, dağlık bir alanda yer alır. Lübnan sınırında olduğu için Lübnan’lılara da ev sahipliği yapmaktadır.

Kusayr son günlerde bütün dünyanın gündemine oturmuş, belki de 2000 ve2006 Hizbullah zaferleri, 2009 ve 2012 filistin zaferleri gibi çok büyük önem arz eden büyük bir zaferdir. Büyük bir zaferdir diyorum çünkü Siyonistlerin kıvranmasına baktığımız zaman bunu çok kolay bir şekilde anlayabiliriz. Bu zafer ki hakla batılı, özelliklede Siyonistle Siyonist olmayanı çok güzel bir şekilde ayırıverdi. Aynı turnusol kağıdının asitle bazı ayırıverdiği gibi Kusar’da herkezin rengini anında ortaya çıkarıverdi hem de renkler tam, net ara renk falan değil çok koyu bir şekilde kim Siyonist, kim Hizbullah kim Hizbuşşeytan veya tam net olacak olursa kim Acayip Hizbuşşeytan.

Kusayr niye bu kadar önemli niye bu kadar ses getirdi niye Siyonistleri kudurttu niye uykularını kaçırdı. Çünkü Kusayr da basit bir savaş verilmedi Suriye ordusu ve Hizbullah Kusayr da sadece çapulcu teröristlerle savaşmadı Kusayr da tam 14 ülkenin en iyi şekilde yetiştirilmiş askerleri ile savaşıldı ve çok kısa bir süre içinde binlerce asker ve terörist cehennemim en derin kuyularına postalandı. İki haftadır Kusayr’da aslında Suriye düşmanları ölüm kalım savaşı veriyorlardı ki ÖSO denen terörist grubun askeri lideri Selim İdris en acil şekilde açıklama yaptı ve bütün teröristlerin Kusayr’a gelmelerini ivedilikle duyurdu. Teröristlerin çoğu Kusay’a akın etti çünkü Kusayr düşerse savaşın rengi değişecekti bütün yardım yolları kesilecek silahlara el konulacak geçit yolları kapanacak ve bunlara benzer bir sürü neden. Ve bugün teröristler açıklamalarını yaptılar Kusayr’da tamamen kaybettik. Kendilerince Kusayr düştü. Onların ağızlarına yakışmayan ve sadece halkları kandırmak için söyledikleri o mübarek kelimeyi şimdi biz en gür seda ile söylüyoruz. ALLAHUEKBER.ALLHUEKBER.ALLHUEKBER. Orduları dağıtan mümin kalplere şifa olan kafir kalplere korku tohumu eken bu mübarek kelime şimdi yerini buldu işte.

Kusayr zaferi zaten Kusayr’da 14 ülkenin binlerce askerlerinin öldürüldüğü gün belli olmuştu. Siyonistler’de o gün delirmişti ve kinlerini zehirlerini daha fazla içlerinde tutamadılar ve hemen kustular, kudurmuş köpek misali salyalarını akıtırcasına önce enikleri olan Hakan Albayrak denen it kadar değeri olmayan Siyonist ırkının bir numaralı savunucusu ve daha sonra suratsız, sıfatsız İlahiyatçı ama hangi dinin ilahiyatçısı olduğu müphem veya bilmesi gerekenlerin bildiği Bekir Bozdağ kinlerini daha fazla saklayamadılar. Ümmetin medarı iftiharı olan mazlum halkların savunucusu ABD ve İsrail’in korkulu rüyası direniş kahramanı Hizbullah’a, haşa sümme haşa Hizbuşşeytan deme densizliğinde bulundular. Bu densizlikleriyle aslında dini ve ırki kimliklerini de ortaya çıkarmış oldular. Ama halkımız bunların bu kuduzluğuna prim vermeyecek ve bunları ait oldukları yerlere en kısa zamanda postalayacaklar inşallah. Çünkü Hizbullah ve onun Evlâd-ı Râsul olan lideri Seyyid Hasan Nasrullah fitne götürmeyecek şekilde ümmet tarafından canla başla sevilmektedir. Konuyu fazla uzatmayacağım aslında Hasan Nasrullah’ın hayatından biraz bahsetmek isterdim yazı biraz uzadı inşallah başka yazımda bahsedeceğim. Ve bizde anladık ki Kusayr sen neymişsin be bunların taa ciğerine oturmuşsun kinlerini kusturdun ve inşallah kalplerine de oturursunda kalpten bir bir giderler. Bugün okuduğum bir haber’de de zaten ilk kayıplarını vermişler Suud kralı Abdullah ebedi azap yeri olan cehenneme yuvarlanmış, bakın yarın okyanus ötelerinden de haberler almaya başlarız. Vesselam

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu