Kaynaklar'dan...

Hekimlere zorunlu Cerablus Sahra Hastanesi görevi dayatılıyor!

cerablus-hastane

Sağlık Bakanlığı acil tıp uzmanı hekimlere Suriye’deki Cerablus Sahra Hastanesinde bir aylık görev dayatmaya devam ediyor.

İstanbul Kamu Hastaneleri Birlikleri Koordinatörlüğü, İstanbul’daki hastanelerin yönetimlerine resmi yazı göndererek, her hastaneden üç acil tıp uzmanının ismini bildirmesini istedi. Adı belirlenen acil tıp uzmanlarının Cerablus’taki sahra hastanesinde bir ay süreyle görevlendirileceği bildirildi.

Genel Sekreter adına İdari Hizmetler Başkanı Dr. Aşkın Ayvaz imzasıyla 18 Aralık’ta hastanelere gönderilen yazıda, “Suriye’nin Cerablus kentine kurulan sahra hastanesi emrine bir ay süreyle görevlendirilmek üzere, üç acil tıp uzmanı ismin 19 Aralık 2016 Pazartesi günü 11.00’e kadar acilen bildirilmesini önemle arz ederim” denildi.

Söz konusu resmi yazı İstanbul İli Anadolu Güney Bölgesi, Anadolu Kuzey Bölgesi, Bakırköy Bölgesi, Çekmece Bölgesi, Fatih Bölgesi kamu hastaneleri birliği genel sekreterliklerine ve Eyüp Devlet Hastanesi, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimlerine gönderildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu