Halk Haber'den...

Halk Haber 4 yaşında!

halkhaber-4-yasinda

Her zamankinden daha uzun gelen ve daha çetin geçen bir kışın ardından baharın mis kokusunu islenmiş, pislenmiş, kirlenmiş ciğerlerime çekerken 21 Mart Nevruz Bayramı ve yeni yıl ile yeniden bana heyecan, mutluluk, mücadele azmi, sabır ve sebat vermesini Yüce Allah(cc)’tan niyaz ediyorum.

Halk Haber 4 yaşında!
Ne kadar da güzel bir günde doğmuş değil mi?
Neden?
Çünkü kendi doğum tarihini kendisi seçtiği için…

Halk Haber’i kurma fikrinin oluştuğu döneme en yakın güzide tarih 21 Mart olduğundan siteyi bugün kurmaya karar verdim. Normalde alan adı tescili 12 Mart günü yapılmıştır. Ama açılış için 21 Mart beklendi. Aradan geçen 4 yılda tek başıma başladığım Halk Haber projesinde şu anda yeniden tek başımayım 🙂 Süreçte birlikte içerik girdiğimiz kişiler olmasının yanısıra son dönemlerde çok aktif olmasalarda bir çok Yazar arkadaşta bu projede emek sahibidir. Yeri gelmişken hepsine ayrı ayrı teşekkür etmeyi üzerime bir borç biliyorum.

Geride bıraktığımız 4 yılda 6000 içerik yayınlanmıştır. Özellikle son dönemde içerik ekleme sürecinde yaşamış olduğum maddi ve manevi sıkıntılar nedeniyle bariz bir düşüş olduğu ortadadır. Eldeki imkanlarla daha iyisi yapılamadığından en azından mevcut halini takip edenlere(genelde arama yaparak arşivdeki içeriklere ulaşan kişiler) hizmet verme adına yayını sürdürme azmi ve gayreti içerisindeyim. Şu anda faydalı olduğunu düşündüğüm bu sürecin, faydasız olduğuna kanaat getirdiğim anda da iptal etmekten çekinmeyeceğim, hayatımın bir çok alanında faydasız olduğunu düşündüğüm -uzun süre yapmış olsam da- işleri iptal etmem gibi, bellidir. Umarım halkın dertleriyle dertlenmek için açmış olduğum bu ortam amacına hizmet eder ve sadece benim nefes-alıp verdiğim sürece yayın imkanı bulmaz diye de bir dua ederek uzun soluklu yayın işinin zorluğuna dikkat çekmiş olmak isterim.

Baharın gelişini müjdeleyen kutlu Nevruz Bayramı günü 5.yaşına adım atmanın mutluluğunu Halk Haber, kısmi mutluluğunu ben yaşarken, yazıyı birinci tekil şahıs ifadeleriyle bilinçli olarak yazdığımı vurgulamak isterim.
Vesselam.

Halk Haber adına Hüseyin Yahya Cevher.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Bizlerin umudu ve isteği ise sizin hiç bir zaman bu haber sitesinde paylaşı.m yapmaktan geri durmamanızdır. Haberleriniz oldukca guvenilir oldugunu dusunmemle birlikte, paylasimlar faydali olsun veya olmasin en azindan sizin gibi adamların hala piyasada olması ve bizler hala sizlerin piyasada olmanızdan dolayı kendimizi her daim zinde tutmaktayız. Bu yorumumuzun samimiyet boyutu sizin için nedir bilinmez ama biz oldukça samimi oldugumuzu dusunuyoruz.
    Vesselam.

  2. Sitenizi takip etmeye çalışıyorum. içerikleri kısa ve öz. Az sözle çok şey anlatmak bu olsa gerek. sitenizi takip etmekle az zamanda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Bu güzel hizmetin devamlı loması dilegiyle, Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu