Gazeteler'den...

Gariban işçilerden gariban halka destek, nerede sosyal devlet?

anayurt02092013
Gariban işçilerden gariban halka destek, nerede sosyal devlet?

– Maaşlarından biriktirdikleri parayla satın aldıkları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine armağan eden İZBETON çalışanları, bu hareketiyle herkese örnek oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZBETON şirketi çalışanlarının gönüllü olarak oluşturdukları fon, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. İzmir’de yardımlaşma duygusunu güçlendirmek amacıyla İZBETON çalışanlarının başlattığı kampanya ile aldıkları 2 adet manuel tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı ve çalışanlar, İZBETON Genel Müdürlüğü’nde engelli ailelerini ağırladı. Genel Sekreter Pervin Şenel Genç yaptığı konuşmada, riskli alanlarda özveri ile çalışan İZBETON işçilerinin yardımlaşma duygusuyla da öne çıkarak böyle bir kampanya başlatmasının gurur verici olduğunu belirtti. İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ise kampanyanın İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının dayanışma ruhunu ve insana bakışını ortaya koyduğunu belirterek çalışanlarını yürekten kutladı. Sezer, tekerlekli sandalyelerin, çalışanların birkaç ay içinde fonda biriktirdiği parayla alındığını ve kampanyanın devam edeceğini belirtti.

Doğuştan engelli olan 25 yaşındaki Hatice Avcıoğlu’nun annesi Meliha Avcıoğlu, İZBETON çalışanlarına duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti. Şeker hastalığı nedeniyle gözleri görmeyen ve yürüyemeyen 63 yaşındaki Abdullah Altıntaş’ın tekerlekli sandalyesini alan oğlu Bekir Altıntaş ise “Babam sizlerin sayesinde artık dışarı çıkabilecek. Çok mutluyum. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak : http://www.haber3.com/izbeton-iscilerinden-anlamli-bagis-haberi-2169150h.htm#ixzz2dxc73Ous

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu