Kaynaklar'dan...

Bilal Erdoğan işleri büyüttü, dördüncü şirketine ortak oldu

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ticarete atılan küçük oğlu Bilal Erdoğan işleri büyüttü, dördüncü şirketine ortak oldu.

Bilal Erdoğan, bu kez de denizcilik alanına yöneldi. Şirket faaliyetleri alanında, “deniz otobüsü” ve “vapur” alım satımı ifadelerinin de yer alması soru işaretleri yarattı.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Necmettin Bilal Erdoğan dördüncü şirkete ortak oldu. Üç şirkette ortaklığı bulunan Erdoğan’ın bu kez ağabeyi Ahmet Burak Erdoğan’ın faaliyet alanı olan denizcilik sektörüne yönelmesi dikkat çekti.

Şirket ilanında “yolcu ve araba vapuru ile deniz otobüsü alım satımı” ifadelerinin kullanılması, Erdoğan’ın kamu kurumlarıyla çalışıp çalışmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Vapur ve deniz otobüsü ifadeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne satış veya kiralama hizmeti verileceği şüphesini doğurdu.

Dış ticaret, gıda ve hediyelik eşya sektöründe de faaliyet gösteren oğul Erdoğan’a, tek başına holdingleştiği eleştirileri yapılıyor.

Başbakanın diğer oğlu Ahmet Burak Erdoğan da ortağı olduğu şirketin sermayesini yükselterek, hisselerin %99’unu satın almıştı. Ayrıca Burak Erdoğan’ın, ambargo döneminde İsraille ilişkilerini sürdürdüğü ve İsrail limanlarında ticarete devam ettiği ortaya çıkmıştı.

bilal_erdogan_dorduncu_sirkete_de_ortak_oldu

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. helal! olsun be simit satarak nasıl zengin olmuşlar. simitçilere müjde sizin de gemileriniz olacak. vay be simitçi olmak varmış şu dünyada ne güzel şirket sayısını unutur insan be

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu