İtiraflar

Video – Erdoğan: Fakir çalmasını beceremediği için fakirdir


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yıllar önce yaptığı konuşmalarda fakirlerin çalmasını bilmediği için fakir olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Erdoğan’ın yıllar önce yaptığı bir konuşma kaydı ortaya çıktı. Konuşmasında “her ne kadar ekonomi mezunu olsak da”, semtte bize imam-hatipli olduğumuz için “Tayyip Hoca derler” diyen Erdoğan, fakirlerin “çalmasını beceremediği için fakir olduğunu” söylüyor.

Erdoğan, konuşmasında zenginlerin de çalmasını “iyi becerdikleri” için zengin olduklarını söylüyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. admin sen bu videoyu izlemeden haber mi yaptin??? siteye ilk defa girdim.. ama yaniltici yalan haberinden dolayi bu ilk ve son oldu. maksadiniz insanlari iki kelime ile kandirmaksa yaziklar olsun size.. bu kadar kuculebilirsiniz ancak… abileriniz kucagindan kalkin artik…

    1. Sayın sevcan ketur,
      Sitemize Hoşgeldiniz. Haberimize yalan ve yanıltıcı gibi haksız ithamlarda bulunmuştsunuz. Haberin başlığındaki ifade bizzat kişinin ağzından çıkan ve kendisinin tasdiklediği konuşmadır. Maksadımız halkın derdiyle dertlenip, aynen bu haberde olduğu gibi doğru haber yapmaktır. Siz bir daha izlerseniz haberi tam olarak anlarsınız. İyi Günler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu