İhanetler

Video: Emine Erdoğan yalandan sevdiği çocuğun başını okşadıktan sonra ellerini silkeliyor

Emine erdoğan yurtdışı gezilerinden birinde Afrikalı bir çocuğu içinde hiçbir merhamet duygusu olmadan severken! önce gariban halkın yaşadığı ortamdaki kokudan rahatsız olduğunu ima ederek ellerini burnuna götürerek yelpaze yapıyor daha sonra çocuğun başını okşadıktan sonra kirlendiğini hissederek çaktırmadan ellerini silkeliyor ama bu görüntüler kameralardan kaçmıyor. İşte zihniyet işte şefkat işte merhamet işte insan sevgisi işte insana saygı. Siz lüksün şatafatın içinde yaşarken o insanlar orada açlıkla susuzlukla mücadele veriyor, bir de kalkmışsınız çocuğa dokundunuz diye kirlendiğinizi ima ediyorsunuz. Gariban insanlara böyle pis gözüyle bakanlar hem bu dünyada hem öbür dünyada bunun hesabını en ağır bir şekilde verecektir inşallah. Yazıklar olsun sizin insanlığınıza, merhametinize, ziyniyetinize…

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Kahrolsun (o fikir adına) kendi tahminlerini ileri sürenler!(zariyat 10)
    Kendilerine öğretilen eksik ve yanlış dîni bilgilerin oluşturduğu zanları sebebiyle hakikat yerine zanlarını söyleyip etrafındaki insanları cehenneme mahkûm edenler kahrolsun, buyruluyor.
    72 mazaret bulmadıkça zanda bulunmamak gerekir. Elini silkelemesinden bu sonucu nasıl çıkarıyorsunuz? Yazık ya çok yazık. Allah size hidayet nasip etsin.

  2. koldaki burmalar tozlanmasın MAZALLAH.TERAZİ BOZULURSA BİRİLERİ ALTINI PARAYI BÖYLE SAHİPLANİRSE PİYASADA EŞİT ŞEKİLDE DOLAŞMASIO GEREKEN DEĞERLERİ KENDİ İPOTEĞİNDE GÖBEĞİNİ ŞİŞİRMEK İÇİN TUTARSA ELBET TERAZİ BOZULACAK BİYER ŞİŞERKEN BİYER AÇLOKTAN ÖLECEKTİR.RABBİMİN DÜNYAYI OTURTTUĞU DÜZEN BUDUR VE DÜZEN BOZULMUŞTUR.RABBİM HEPİMİZİ İSLAMI LAYİKİYLE ANLAMAYI VE YAŞAMAYI NASİPETSİN İNŞALLAH.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu