Halk Haber'den...

Uyuşturuluyoruz- Tarık Şamil YILMAZ

Uyuşturuluyoruz ama sadece belli haplar ve maddelerle değil.
uyusturucu-satan-oglunu-ihbar-etti-10462 kopya
Ülkemiz de uyuşturucu kullanımı 10 yaşına kadar düştü. Peki neden ve kimler uyuşturucu kullanıyor? Kullanımı önleme adına neler yapılıyor.
Uyuşturucu kullanma hastalığı zengin fakir her kesimden insanı barındırıyor. Gariban parası olan olmayan her halk tabakasından mağdurlar uyuşturucu müptelası olmuş durumda. Bu illeti insanların arasından çıkarma adına ne gibi çalışmalar yapılıyor sorusuna gelirsek. Uyuşturucu satanlara karşı bir dizi operasyon, yakalama aylar süren takibatlar. Akabinde yakalananların yarısı mahkeme öncesinde diğer yarısı mahkeme sonrasında serbest bırakılıyor.
Operasyonlar, aylarca süren takibatlar sadece göz boyama ve aldatmacadan ibaret. Yakalanan satıcılar zaten kendileri bu illete müptela olmuş kuklalardan ibaret. Peki asıl bu işi yapanlar ve yakalanması gereken kimler. Failler bilinmiyor mu? Yakalanamıyor mu? Yakalanmıyor mu?
Şöyle bir olay anlatayım sorunun cevabı ortaya çıkacaktır.
Bir akrabamın iş yerinde çalışmaya başlayan 22-23 yaşlarında bir gencin uyuşturucu kullandığı ortaya çıkmış. Tabi büyük bir erdem gösterilerek nasihatler, öğütler ve yardımlardan sonra genci tedavi ettirmişler ve bu illetten kendisini kurtarmışlar.( Allah razı olsun ) Tabi kafası yerine gelen ve gerçeği gören genç kendisini bu işe bulaştıranlardan intikam almak ve daha başka gençleri kirletmemeleri için elebaşları ihbar etmeye karar vermiş. Aradaki satıcıların kendisi gibi mağdur olduğunu biliyor, bu işin bitirilebilmesi için elebaşlarının yakalanması gerektiğini de biliyor. Polise gidiyor durumu anlatıyor, bu noktada yardımcı olabileceğini söylüyor. Bu işi, en azından kendi ilindeki organize edenlerin evlerini ( villalarını) bildiğini kimlerle bağlantılı çalıştıklarını vs. hepsini söylüyor. Polisten gelen cevap şu: Şu anda bu işe görevlendirecek ekibimiz yok ilgilenmiyoruz.
İşin aslı; polis ve devletin kendisi de çok iyi biliyor bu söylenenleri.
Şu soruları sormakta hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Elebaşları bilinmesine rağmen neden engellenmiyor.
Ya da gerçekte bu işin elebaşları kim?
O gencin ihbarı değerlendirilse operasyon tüm Türkiye’ye yayılsa taşın altından kim çıkacak?
Bu taşın altından şu anda devlet kademelerinde üst görevlerde bulunan mecliste, bürokraside birçok isimin çıkması ihtimal. Neden böyle bir ihtimal var. Bu ihtimali değerlendirmediğimiz zaman ihanet ihtimalini değerlendirmeliyiz ki bu ondan farsız bir durum. Çünkü her şey bilinmesine rağmen harekete geçilmiyor. Ya bu işi yapan kendileri ya da ortada bir ihanet var. İkisi de birbirinden kötü.
Neden?
Onlar halkın parasını çalarken, yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömürürken, milli ve manevi değerleri ayaklar altına alırken, ülkeyi Kürdistan adı altında İsrail denen ırkdaşlarına peşkeş çekerken genç zihinlerin uyanık olmasını istemiyorlar.
Gerek direk uyuşturucuya maruz bırakarak gerekse televizyon ve internetteki yayınlarla genç zihinleri kirletmeyi kendilerine hayat felsefesi edinmiş bir terminatör grubu ile karşı karşıyayız. (Bir ara verin ve Abdurrahman Dilipak’ın Abdullah Öcalan ile ilgili konuşmasını bir dinleyin. Abdullah Öcalan aileden biri diyor. Ve sistem bizi bir terminatör gibi yetiştirdi diyor.)
İnsanları özellikler gençlerimizi yok etmeyi planlayan bu terminatör grubu Kuran- ı Kerim de şöyle ifade ediliyor.
O, iş başına geçti mi yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, ekini ve nesli helak etmeye çaba harcar. Allah ise, bozgunculuğu sevmez.( Bakara 205)
Bu şekilde ahlaken bozdukları gençleri kendilerince yollarından kaldıran bu terminatör ekibi; yapılan bu bozma ve yıkma faaliyetlerine rağmen milli ve manevi değerlere bağlı olan gençleri hedef alarak bir takım ideolojik sapkınlık içerisinde olan kendi grupları ile uyutmaya çalışmaktadır. Bir kısmını PKK ve Türk milliyetçiliği kıskacında yok etmeyi planlarken bir kısmını da el kaide gibi insan ciğeri yiyen gruplara sevk ederek yok etmeyi planlamaktadır. Geçen yazımızda da belirtiğimiz üzere kendinden başkasına yaşan hakkı vermeyen ve herkesi kâfir ilan eden dini gruplarla da bu uyutma işini başka bir koldan devam ettirmiş oluyorlar.
Bunların haricinde aşırı sol gruplarla dinin bir afyon olduğu fikrini yayarak başka bir kulvardan işlerini devam ettirmişlerdir.
Terminatör gurubu için mesele; gençlerin PKK’lı, İslamcı(?), el kaideci, Milliyetçi, Tekfirci, Fetullahçı, Solcu olması değil. En nihayetinde bunların hepsinin lider kadrosu bu terminatör grubunun bir üyesi. Halkımızı bu ve benzeri gruplar şeklinde bölerek halkımızın içine fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışmaktadırlar. Bunların bu oyununa karşı uyanık olmalı ve çevremizi uyarmalıyız.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. mazlum halklara güldümü denir
    yatan aslana öldümü denir
    muhteşem islama söndümü denir
    can feda diyen halkımız var

    bunlar halkımızı kandırdığını sanabilirler bırakın biraz daha sevinsinler inkılap sabahı bunlara günaydın deriz artık

  2. Allah razı olsun. Tüm sorunlar rejimin kendisinden kaynaklanmaktadır. Bu pis rejim gidecek, dertler bitecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu