Kaynaklar'dan...

Twitter’da anket yapan Abdurrahman Dilipak halkın görüşüne dayanamadı!

dilipak

Twitter’da anket yapan Abdurrahman Dilipak halkın görüşüne dayanamadı!

Abdurrahman Dilipak’ın Twitter üzerinden yaptığı anketin sonucu Akit yazarını şoke etti.

Ankette çıkan sonuç karşısında bir süre ne yapacağını şaşıran Dilipak, anketin bot hesaplarca manipüle edildiğini savundu. Bu yönde attığı twet’ler sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘Teknik olarak mümkün değil’ şeklindeki paylaşımlarıyla çürütülen Dilipak, önce anketi sildi, bir süre sonra ise hesabını kilitledi.

Akit Yazarı Abdurrahman Dilipak, Twitter’dan ‘DAEŞ’den petrol alan kim?’ sorusunu yönelttiği bir anket yaptı. Takipçilerinden Putin Rusya’sı, Esed Suriyesi ve Erdoğan Türkiyesi seçeneklerinden birini seçmelerini istedi.

Abdurrahman Dilipak, ankete katılanların yüzde 77’si ‘Erdoğan Türkiyesi’ cevabını verince, ‘Ak Parti’nin DAEŞ’den petrol alma konusunda halkı bilgilendirme konusunda yetersiz kaldığını’ savundu. 7 dakikada 1500, 10 dakikada ise 2000 katılım alınca Dilipak, anketin sosyal medyada Erdoğan ve AK Parti karşıtlığının şiddetini gösterdiğini iddia etti. Katılım, 20 dakikada 5000’e ulaşınca Dilipak, anketin manipüle edildiğini ileri sürdü.

Abdurrahman Dilipak, Twitter’dan yaptığı anketin sonuçları istediği gibi gitmeyince, anket yaptığı Twit’ini silerek kaldırdı. Hesabını da gizliye aldı.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Birbirlerine zıt görüken grupların dahi bu denli birbirlerini koruma (Yayınlanan paylaşımı kaldırma) ya aldıklarını görüyoruz.
    Halk Gözünü açtı ey yahudi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu