Künye

Künye
İMTİYAZ SAHİBİ: HALK

İnsan Kaynakları
Halk Haber ailesine katılmak için duygu, düşünce ve özgeçmişlerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

halkhaber1yasinda

21 Mart 2013 günü saat 04:12’de[1] aşağıdaki mesajı yazarak çıkmış olduğumuz yolda bir yılı geride bırakmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Halk Haber’in kuruluş mesajı:

21 Mart 2013 günü baharın müjdecisi Nevruz Bayramında Halk Haber yayın hayatına başlamıştır.
“Derdiniz Derdimizdir” sloganıyla yayın hayatını sürdürecek olan Halk Haber halkın yanında halk düşmanlarının karşısındadır.
Amacımız mazlum, mustazaf, gariban, dertli, çilekeş, şerefli, temiz, değerli ve burada sayamadığımız tüm güzel hasletleri üzerinde barındıran halkın yanında yer almak, dertlerini duyurarak paylaşmak ve bir nebzede olsa acılarını dindirmektir.
Halk Haber bir haber sitesinden çok halkın gündeminde olması gerekenlerin olduğu bir platform olacaktır.
Halk Haber hiç bir parti, dernek, cemaat, grup, vakıf, oluşum, devlet ve kişiye bağlı değildir.
Halk Haber, Halk Haber’i sahiplenen herkesindir. Halk Haber bir halka hizmet alanıdır. Halka hizmet etmek isteyen herkese Halk Haber’in kapıları açıktır. Halk Haber yayın imkanı bulduğu sürece her daim halktan yana tavır alarak halkın karşısında yer alanların karşısında yer alacaktır. Halk Haber halkının yanında yer alan yönetimlerin yanındadır. Halk Haber hayatını halka adayan herkese saygı duyar ve destekler. Sözü daha fazla uzatmadan bir kez daha sitemizin objektifliğine vurgu yaparak halkı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve haberdar etmek üzere çıkmış olduğumuz bu yolda tek yardımcımızın yüce Allah (cc) olduğunu tüm dünyaya bildirmek isteriz. Tevfik ancak Allah (cc)’tandır.
Vesselam.
Halk Haber

[2]

Geride bıraktığımız 365 günde yaptıklarımız incelendiğinde çizgimize aykırı herhangi bir içeriğin bulunmadığı ve her daim bahsedilen düsturlara bağlı kaldığımız görülecektir. Güncelliğini yitirmeyen, değerli, kaliteli, seviyeli içeriklerin eklendiği sitemize bir yılda 2000’e yakın içerik eklenmiştir. Bunun 300’e yakını görüntülü içeriklerden oluşmaktadır. Kurulduğumuz günden beri hiçbir reklam vermeden ve almadan yayın hayatımızı sürdürmekteyiz. Alexa verilerine göre dünya üzerinde 388,218.sıraya; Türkiye’de ise 7,964.sıraya yerleşen Halk Haber sadece yüce Allah(cc)’ın yardımıyla ve halkımızın teveccühü ile ilerlemesini sürdürmektedir.

Herhangi bir giriş sayısı, sayfa görüntülenme sayısı, hit peşinde olmadığımız kullandığımız görünüm başta olmak üzere yaptığımız tüm icraatlarda kendisini alenen göstermektedir. 17 Mart 2014 günü göstermelik bahanelerle YouTube sayfamız kapatılmıştır.[3] Yine yazının hazırlandığı şu dakikalarda Facebook ve Twitter’ın da yönetim tarafından yasaklandığı ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu veya buna benzer engellemelerin halkın hareketini kesinlikle engelleyemeyeceğini belirtir aksine bu tarz durumların azmimize şiddet katacağını kamuoyuna duyururuz.

21 Mart 2014 günü itibariyle ikinci yılımıza adım atmışken Halk Haber’in Videoları başlığı altında http://www.halkhaber.in/ adresinde yayın yapacak olan video sitemiz açılmıştır. Bu sitede Halk Haber’e (www.halkhaber.org) yüklenen tüm videoları bulabilirsiniz. Her video eklendiğinde aynı anda http://www.halkhaber.in/ adresinde de anında yayına girecektir. Bununla beraber yeni bir YouTube sayfası açılarak tüm videolarımız yeniden yüklenmiştir. Yeni YouTube sayfamıza https://www.youtube.com/user/halkhaberin adresinden erişebilirsiniz. İlerleyen günlerde de tüm engellemelere rağmen tüm videolarımızı popüler video paylaşım sitelerine yükleyeceğimizi buradan ilan ederiz!

2.yılımıza adım attığımız şu dakikalarda halka hizmette ikinci bir yenilik olarak yeni alan adlarımızın hizmete girdiğini duyurmaktan gurur duyarız. http://www.halkhaber.biz/, http://www.halkhaber.info/, http://www.halkhaber.eu/, http://www.halkhaber.us/ alan adlarını kullanarakta Halk Haber sitesine giriş yapabilirsiniz.

Halkımızdan ve takipçilerimizden isteğimiz Twitter’ın engellendiği ve önümüzdeki günlerde yayın yapan sitelerinde engellenebileceğini göz önüne alarak DNS değişikliği başta olmak üzere yasaklanan sitelere nasıl girileceğini öğrenmeleridir. Bu doğrultuda sitemiz üzerinden teknik bilgiler verilecek olup, özellikle içerikleri sitemiz üzerinden takip etmenizi rica ederiz. Facebook, YouTube, Twitter gibi platformlarda sadece halkımıza erişmek için bulunduğumuzu yeri gelmişken bildirir, bu tarz büyük paylaşım sitelerinin halkları ahlaksızlaştırmak için açıldığı fakat halk düşmanlarının planlarının tutmadığı da gelinen noktada ortaya çıkmıştır bu konuda da halkımızın bilincinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha vurgulamak isteriz.

Halk Haber’deki Görüntüler’den kategorisi bu süreçte yeniden düzenlenmiş olup, yeni kategori sistemimizle sizlere daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz. Cinayetler, Eğitici, Halkımızdan, Halkın Dostları, Halkın Düşmanları, İhanetler, İtiraflar, Protestolar, Zulümler başlıkları altında hem sitemizde hem de Halk Haber’in Videoları sitesinde ilgili bölümlere videolar yerleştirilmiş olup, bundan sonra da videolar ilgili bölümlere yüklenecektir.

İlkbahara adım attığımız bu güzel günde 21 Mart 2014 Nevruz Bayramımızı kutlar, tüm dünya halklarının hak ettiği bir şekilde yaşaması için küresel emperyalizm ve siyonizm’in bir an önce yok olmasını Yüce Allah(cc)’tan niyaz ederiz.

Halk Haber

[1]https://www.halkhaber.org/2013/03/21/halkhaber-org-kuruldu/
[2]https://www.halkhaber.org/2013/03/21/halk-haber-yayin-hayatina-baslamistir/
[3]https://www.halkhaber.org/2014/03/17/halk-haberin-youtube-hesabi-belli-odaklari-rahatsiz-ettigi-icin-feshedilmistir/

3 Yorum

  1. siz kimsiniz lan ŞEREFSİZLER… haberlerinizde çaktırmadan şii zihniyetini körüklüyorsunuz…

    Neyse cevabı ben vereyim: Dini kullanan başka bir şerefsizler grubusunuz işte… Topunuzun Allan bin belasını versin…

    Halk Haber’in düzeltmesi:
    “…şeref Allah’ın, Peygamberinin ve inananlarındır, ama ikiyüzlüler bu gerçeği bilmezler.” (MUNAFİKUN Suresi -8.ayet)

    Yüce Allah(cc) halkımızı doğru yola iletsin, İslam düşmanlarını, bile bile Hakkı gizleyenlere lanet etsin. Amin.

  2. Halk habertv den 2 aylığına ayrı kalıp seyredemiyecek olduğumdan çoook mutsuzum. 2 aylığına hastahanedeyim. Haberlerinize sitenizden inşallah ulaşabilirim. Halkı gerçek haberlerle buluşturmanıza teşekkür eder, haber yayınlarınizın daimi olmasını dilerim. Muharrem Çavdar

    1. Sayın Muharrem çavdar,
      Öncelikle geçmiş olsun, sitemizi takip etmeye devam ediniz yalnız Halk Haber TV ile sitemizin herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz halkın gerçek gündemiyle ilgili haberleri sizlere ulaştırmaya devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu