Kaynaklar'dan...

Kilis Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerine ana sponsor olarak bir kumarhane buldu

kilis-belediyesi-ramazan

Kilis Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerine ana sponsor olarak bir kumarhane buldu.

Ramazan ayında belediyelerin yaptığı bazı programlar ve harcamalar eleştirilirken, bu defa bir kumarhane etkinliklere sponsor oldu. Kilis Belediyesi, Ramazan ayındaki faaliyetlerine, Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Savoy’u sponsor olarak gösterdi.

Kilis Belediyesi, “11 Ayın Sultanı Ramazan ayı”nda gerçekleştireceği etkinliklere Kıbrıs’ta faaliyet gösteren bir bar ve kumarhaneyi “ana sponsor” yaptı. Ankara’nın Keçiören Belediyesi de “sanat ve kültürel etkinlikler” adı altında yüksek paralarla çağırdığı popçularla Ramazan’a start verdi.

Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Ramazan gecelerinin bu yılki ana sponsoru “The Savoy” Ottoman Palace & Casıno North Cyprus. İnternet sitesinde, “Hayaller ve barışın adası Kıbrıs, aynı zamanda Afrodit’in vatanıdır. The Great Ottoman Pub & Bistro, pub kültürünü Osmanlı tarzıyla yeniden yorumluyor. Görkemli iç mekan ve Osmanlı tarzı geniş teraslar, sizi atıştırmalıkların keyfini çıkarmaya davet ediyor. En kaliteli ithal içkiler ve puroların ikram edildiği pub, canlı müzik ve DJ performanslarına da ev sahipliği yapıyor” ifadesi dikkat çekiyor. Sitede “Tamamen yenilenmiş ve dekore edilmiş Savoy Casino’da Osmanlı mimarisinin yanında modern, en son teknoloji ile imal edilmiş video ve game slot makinaları ile canlı oyun bölümü mevcuttur. Rulet, blackjack masası, poker ve VIP bölümündeki canlı oyun masaları ile hizmet vermektedir” deniliyor.

Büyükşehirler başta olmak üzere Türkiye genelinde belediyelerin Ramazan eğlencesi adı altında ünlü sanatçıları davet ederek, büyük paralar harcaması eleştirilen konuların başında geliyor. Bu yıl da benzer uygulamalar dikkat çekiyor. Ankara’nın Keçiören Belediyesi, mübarek Ramazan ayı etkinliklerine pop şarkıcılarla start verdi. Aralarında Niran Ünsal ve Yusuf Güney gibi şarkıcıların olduğu etkinlikler, Ramazan’ın kendi milli-manevi değerlerimizle kutlama ruhuna aykırı olması nedeniyle tepki çekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu