İtiraflar

Video – Fetullah Gülen: Laiklik ve Demokrasi Allah’ın bize bahşettiği bir nimettir

Fetullah Gülen bu konuşmasında Laiklik ve Demokrasi Allah’ın bize bahşettiği bir nimettir diyor ve ayrıca Atatürk hakkında övücü konuşmalarda bulunuyor, videonun sonunda Fetullah Gülen’e bir cevap niteliğinde Üstad Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin yazdığı Risale-i Nur’dan bazı kesitleri sunulmuştur

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Çok güzel hazırlanmış bir kısa vidyo bu. Teşekkürler. Sayenizde gördük ki, Fethullah Gülen’in Said Nursi ile zerre kadar alakası yoktur. Aksine o Said Nursi’nin hareketini saptırmak istemiş birisidir ve bunda da kısmen etkili olmuştur.

    Ancak bundan daha büyük bir sorun şudur ki, bugün Erdoğan ile Fethullah Gülen’in arasındaki danışıklı döğüş sebebi ile, Gülen tayfasına itimad etmeyen gerçek nurcular Erdoğan ve Süfyani rejimin tarafına çekilmek istenmektedir. İstemiyorlar ki hem süfyani ak parti hükümeti ve hem de Gülen ekibinden (ve tüm diğer parti-purti, dernek-örgüt vesaireden) beri (uzak) olan ve “sırren tenevveret” (gizli nurlandırma) düsturu ile hareket edecek hakiki bir nur hareketi oluşsun ve güçlensin.

    Ancak halk haber ekibi ve sizin gibi düşünen niceleri görünce, bu nifak ekibinin hayallerinin suya düştüğünü görüyorum. Allah sizi saklasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu