Kaynaklar'dan...

Edirne’de Sağlık Bakanı’nı dinlemeye 1 kişi gitti!

muezzinoglu

Edirne’de bir dizi programa katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Lalapaşa’da yaptığı konuşmaya sadece 1 kişi katılınca AKP’liler sokağa dökülüp 50 kişi daha buldu. Edirneliler, geçen ay da Bakan’a çay vermemişti!

Edirne’nin Lalapaşa ilçesinde bir program gerçekleştiren Bakan Müezzinoğlu’nu salonda sadece 1 kişi karşıladı, bunun üzerine partililer hemen harekete geçerek 50 kişi daha topladı, Müezzinoğlu’nu 400 kişilik salonda sadece 51 kişi dinledi.

Toplantının sunucusu Melih Yurduseven, salonda az sayıda kişi bulunması ile ilgili olarak, “Zannediyorum şu anda erken bir saatin dezavantajını yaşıyoruz. Oysa iki dönem AKP’ye gönül verip, belediye başkanı seçmiş olan Lalapaşa İlçesi’nin bu salonu herhalde dolmalıydı, dolabilirdi. Lalapaşa İlçesi’nin burada olmasını tabii ki bakanımız da arzulardı. Bakanımızın programı çok uzun olduğu için buradaki az sayıdaki vatandaşımıza birazdan hitap edecekler’ dedi.

Ardından kürsüye çıkan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, salonun boş olmasına, “Çok değerli kardeşim salonun boş olmasından bahsetti. Sabahın erken saatine atıfta bulundu. Sabahın erken saati ama bu ikinci programımız. Şimdi günün bereketi sabahın erken saatindedir. Bereketi yakalamak için erken başlamakta hayır vardır.” dedi.

Geçtiğimiz ay Edirne’de kahvehane ve meyhaneleri dolaşan Müezzinoğlu, balkonda oturan bir aileye “çayınız varsa geleyim” demiş ve ‘”evde çay yok, istemez” yanıtını almıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu