Kaynaklar'dan...

Burhan Kuzu: Almanya’dakinden daha büyük havaalanı yaptığımız için Gezi olayları çıktı

AKP İstanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Gezi Direnişi’ne yönelik tuhaf açıklamalarda bulundu.

Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve AKP İstanbul Milletvekili Kuzu, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Edirne’nin Keşan ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gezi eylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kalkınan ve gelişen bir Türkiye’yi çekemeyenlerin çok olduğunu ileri süren Kuzu, sözlerine şu skandal sözlerle devam etti:

“Bakın şimdi İstanbul’a bir havaalanı yapıyoruz. Bir tanesini söyleyeceğim. Bu dünyanın 3 havaalanından bir tanesi olacak büyüklükte. Almanya’nın Frankfurt şehrindeki havaalanı ikinci üçüncü plana gidiyor. Öyle olunca da bu son Gezi olaylarında, mesela Almanya’nın çok büyük parmağı ve payı var, ajanlarla beraber. Dolayısıyla de bunu söylemekten çekinmiyorum. Piyasada bilgiler bunu doğruluyor. Başka ülkelerde de keza aynı şekilde devam ediyorlar. Kalkınan bir Türkiye istemiyorlar bölgede.”

Bu kuzu hala çocukluğunda kalmış galiba, çocukken olurdu böyle şeyler, yok diğerinin bisikleti vitesli benimki vitessiz, yok onun topu futbol topu benimki plastik top diyerek arkadaşını çekemeyip arası bozulan çocuklarda olur böyle şeyler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu