Kaynaklar'dan...

Bülent Arınç: Tencere tava çaldılar, İstanbul’un en seçkin iki ailesinin düğünü mahvoldu

cevahir-dugun

“Tencere tava çaldılar, İstanbul’un en seçkin iki ailesinin düğünü mahvoldu.”
Bülent Arınç’ın ’Bu iki seçkin aileyi rahatsız etmeye hakkınız yok’ dediği düğünün Cevahir Ailesi’nin düğünü olduğu ortaya çıktı.
Başbakan Vekili Bülent Arınç bugün önce Köşk’e çıkarak dün randevu aldığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştü. Ardından gazetecilerin karşısına çıkıp ‘Taksim Direnişi’ ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Arınç, haftosonu Yeniköy’de bir düğünde olduğunu hatırlatarak söyledi, düğün devam ederken yoldan geçen tencere-tava eylemcilerinden yakındı.
Arınç “İstanbul Yeniköy’de bir dostumuzun nikâhına gittim. Nikah şahidiyim. Yoldan geçen tencerelerine vura vura eylem yapan insanlarımız bizi gördüler. Nikah kıyılıyor dışarda toplanma arttı. Ben kendi adıma bir şeyden korkmam, üzülürüm. Düşünün ki düğünün sahipleri, davetliler… Onları gecelerinde mutsuz etmenin kimin hakkı var arkadaşlar? Üstelik İstanbul’un en seçkin iki ailesinin düğünü…. Yeter ki fiili saldırı olmasın. Bütün düğün boyunca bu devam etti. En basitini size söylüyorum.” dedi.
O DÜĞÜN CEVAHİR AİLESİNİN
Arınç’ın sözünü ettiği düğünün Cevahir Ailesi’nin kızları Nurhüda Cevahir ile Goldman Sachs Yatırım Bankası Türkiye Masası’ndan Selman Türk’ün olduğu ortaya çıktı.
Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Gelinin şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Goldman Sachs Türkiye Başkanı Çağlayan Çetin yaparken damadın şahidi ise Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek oldu. Çiftin, nikahtan sonra balayı için Marmaris’e hareket ettiği öğrenildi.
Kaynak: http://www.ilk-kursun.com/haber/147830

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu