Hüseyin Yahya CEVHER

133 Türkiyeli 7477 hacı Mina’da katledildi! – Hüseyin Yahya CEVHER

133-turkiyeli-7477-haci-minada-katledildi

133 Türkiyeli 7477 hacı Mina’da Katledildi! – Hüseyin Yahya CEVHER

Milyarlarca insanın yaşadığı dünyamızı 225 milyona indirme hedefi[1]ni bir an olsun akıllarından çıkarmayan siyonistler, dünyanın dört bir yanında yaptıkları gizli-açık katliamlarıyla kendilerine uşak olarak kullanacakları kişiler haricinde kimseyi sağ bırakmama yolunda ellerinden geleni yapıyorlar.

Özellikle son yıllarda gelişen iletişim ortamları sayesinde gizlenen gerçekler daha çabuk ortaya çıkmakta, eskiden yatsıya kadar yanan yalancının mumu öğle ezanına müteakiben İslam İnkılabı ve Direniş Ekseni mensuplarının çabalarıyla söndürülmektedir.

Ülkemizde de Ankara Katliamı, Reyhanlı Katliamı, Soma Katliamı, askerlere yönelik baskınlar(Dağlıca, Aktütün…) sırasında gözümüzden kaçmayan tek şey verilen rakamların gerçek rakamların çok çok altında olmasıdır.

Küresel siyonizm ve emperyalizmin dünya üzerindeki medyada korkunç bir tasallutu bulunduğundan bu gerçekliği dillendirmek, hele hele halklara inandırmak oldukça güçtür. Örneğin binlerce kişinin katledildiği Soma katliamını halk düşmanları 301 veya 302 ile kapatacaklarını[2] alenen söyledikleri halde biz orada katledilen binleri ispat edemiyoruz. Ne yazık ki herkes kendi ölüsünü o 301’in içerisinde sanmakta olduğundan ve bir türlü bir araya gelip organize olunup gerçek ölü listesi yapılamadığından halk düşmanı medyanın verdiği bilgilerle hareket edilmektedir.

Soran, sorgulayan, araştıran, kafa uzatan, burnunu sokan insan tipini sevmeyen halk düşmanları, siyonist Suudilerin Mina’da gerçekleştirdikleri katliamda 2 Türkiyeli hacının hayatını kaybettiğini açıklamış, 6 Türkiyeli hacının da kayıp olduğunu bildirmişti.

Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in emri ile -üzeri örtülmek istenen, 700-2000 gibi sayılarla kapatılmak istenen- Mina Katliamı dosyası İslam İnkılabı’nın fedakar erlerinin dakik çalışmaları ile yeni bir aşamaya geçmiştir.

Öyle ki Mina Katliamında şehid edilen 7477 kişinin isimlerinin yazılı olduğu Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı’na ait belge ele geçirilmiştir.[3] Gerçek sayı bundan bile daha fazla olabilir fakat gelinen noktada bu sayı en net ve soruşturulması gereken sayıdır.

İşin bizi daha çok ilgilendiren tarafı ise Mina Katliamında 2 Türkiyeli hacının öldüğünün açıklanmasıdır. 27 Eylül 2015 tarihli Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı “Mina’da yaşanan izdihamda hayatını kaybeden Türk hacıların kimlikleri belli oldu”[4] açıklaması doğru mudur?

Peki ölü sayısı 2 veya 8 değil de en az 133 ise o zaman ne yapmak gerekir?

Neden Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı 133 Türkiyeli hacı adayının ismini ölenlerin arasına yazmıştır?

Bu yıl yakınları hacca giden insanlar ölen yakınlarının isimlerini bir yerde paylaşarak ortak bir liste oluşturamaz mı?

Binlerce müslümanın katledildiği bir olayı neden çok çabuk unutuyoruz veya unutmamız için çabalanmaktadır?

Bugün genelde 7477 şehid hacının, özelde 133 Türkiyeli şehid hacının kanlarının boşa akmaması için çalışma günüdür. 7477 ve 133 sayılarını etki alanımız olan her yerde dillendirmeli, İslam İnkılabı’nın büyük teknolojik gücüyle ele geçirdiği bu değerli belgenin yayılması için gereken yapılmalıdır. Hem bu katliamın aydınlatılması, hem de elimizde belge olmayan katliamları anlatırken bizlere yardımcı olması açısından bu olay çok önemlidir.

Uyduruk gündemleri bırakıp “133 Türkiyeli 7477 hacı Mina’da katledildi!” şiarını ana gündem yapmanın tam zamanıdır.

Vesselam.

[1] https://www.halkhaber.org/2013/12/25/siyonizmin-225-milyonluk-dunya-hedefi-ve-asi-gercegi/
[2] https://www.halkhaber.org/2014/05/16/neyi-kapatiyorsun-acik-artirma-mi-bu/
[3] http://www.islamidavet.com/2015/10/31/iran-mina-katliaminda-sehid-olan-7477-hacinin-ismini-yayinladi/
[4] https://www.youtube.com/watch?v=7WqSIaQDpcM

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu